Ana i Dasa
Star

2 Decembra, 2021 16:05

Mrka SAHRANJEN! Ana JECALA na sav glas! Daša jedva izdržala! (VIDEO)

Pevačica Ana Bekuta danas se na beogradskom Novom groblju zauvek oprostila od Milutina Mrkonjića, s kojim je u ljubavi provela njegovih poslednjih deset godina.

Mrka SAHRANJEN!

On je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju uz tužne zvuke harmonike i pesmu „Čubura“ koju je otpevao Beki Bekić a uz koju je Mrkonjić umeo da zaplače jer ga je podsećala na majku i detinjstvo na Čuburi.

Pred sam kraj sahrane, Ana Bekuta je plakla, Daša je grčevito držala crvenu ružu.

Rajko Ristić

 

Uplakana pevačica grlila je svoje i Milutinove prijatelje, koji su joj izjavljivali saučešće, a pevačica je spustila glavu, jecala sve vreme, a tešio ju je unuk. Mrkina zakonita žena Daša, imala je snage samo da dođe do groba gde se pored Bekute nakratko zadržala.

Dragan Gajić

Pored partijskih kolega Mrku su na počinka ispratili brojni ljudi sa estrade. Ivica Dačić je održao emotivan govor o svom drugu.

 

Podsetimo, Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute, izgubio je 27. novembra u 79. godini najtežu borbu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Dragan Gajić

FOTO: DRAGAN GAJIĆ/ RAJKO RISTIĆ