milutin mrkonjic
Star

18 Novembra, 2021 14:16

Mrka u TEŠKOM STANJU! Lekari se bore za njegov život!

Srpski političar i partner Ane Bekute, Milutin Mrkonjić (79) nalazi se u teškom stanju i lekari se bore za njegov život.

Mrka u TEŠKOM STANJU!

Zbog velikog interesovanja javnosti Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ saopštava da se pacijent Milutin Mrkonjić nalazi na hospitalnom lečenju u ovoj zdravstvenoj ustanovi zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Njegovo trenutno zdravstveno stanje je ozbiljno, a Konzilijum lekara Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ preduzima sve neophodne mere intenzivnog lečenja. O zdravstvenom stanju pacijenta Milutina Mrkonjića Konzilijum će izvestiti javnost u odgovarajućim terminima – navodi se u saopštenju Instituta „Dedinje“.

Kako su za Kurir potvrdili iz bolnice Mrkonjić je na odeljenju Intenzivne nege, na aparatima, a lekari čine sve kako bi mu se stanje stabilizovalo.

Mrkonjić se već duže vreme nalazi u bolnici, a sada mu se stanje naglo pogoršalo. Podsetimo, on je početkom meseca završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu mesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona.

Milutin je i početkom godine bio u bolnici Dragiša Mišović, ali su testovi tada pokazali da je negativan na kovid 19.

Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi pronašli ožiljke na plućima. Međutim, ja sam imao upalu bešike, a promene na plućima nisu posledica korone – izjavio je tada on.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ