Izjava Jelene Karleuše
Svet

October 18, 2022 15:30

By

Uhvaćena kako izlazi iz njegovog automobila: Karleuša u društvu frajera kome Duško nije ni do kolena (foto)

Muškarac u životu Jelene Karleuše poznato je ime 

Jelena Karleuša u poslednje vreme radi punom parom. Pored toga što se bavi uređenjem novog doma na Dedinju, pevačica skoro svakog vikenda puni klubove širom regiona i dijaspore. Uporedo s tim, Jelena završava i rad na novom albumu “Alfa”, koji njeni fanovi čekaju već deceniju, pa je svaki dan i po više sati u muzičkom studiju.

Pročitajte: Karleuša posvetila pesmu Dušku – Najemotivniji stihovi zbog kojih će svi plakati

sandra čaprić iskopirala jelenu karleušu

Rajko Ristić

Paparaco je uhvatio tokom prvih sunčanih jesenjih dana Divu u centru grada, gde je završavala svoje svakodnevne obaveze. Karleuša je bila u društvu svog prijatelja i poslovnog saradnika Zorana Birtaševića, koji je i vozio automobil kojim su se njih dvoje dovezli do centra.

Pročitajte:  Vest je odjeknula, Karleuša ima novog dečka – Bio je uporan, Atinu i Niku obožava (foto)

FOTO: TIK-TOK PRINTSCREEN

Jelena je za ovu priliku bila obučena u skroz kežual odevnu kombinaciju u njenoj omiljenoj boji kože, dok je za aksesoar izabrala modne dodatke jednog od svojih omiljenih modnih brendova “luj viton” – papuče od 800 eura, naočare od 600 eura, dok je za torbicu, popularnu pederušu, izdvojila 1.800 eura. Uz sve to je ponela i kačket u istom tonu.

Pročitajte: Duško nikad nije bio ovakav prema njoj – Jelena Karleuša je ostala nema zbog onoga što je ovaj političar učinio za nju

Stajling Jelene Karleuše

Rajko Ristić

Mala od skandala je ovom prilikom u grad izašla u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke, pa su svi oni koji su je videli komentarisali da Jelena izgleda nikad bolje i mršavije i da češće treba da se u javnosti pojavljuje bez šminke.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images