Konstrakta
Svet

6 Marta, 2022 16:51

Upoznajte muža Konstrakte Đurić! Evrovizijska predstavnica živi pravu ljubavnu bajku, a ima i dvoje DECE! (FOTO)

Harizmatična pevačica Konstrakta Đurić, članica čuvenog benda „Zemlja Gruva“ sinoć je osvojila najviše glasova stručnog žirija i publike na „Pesmi za Evroviziju“, te  će u maju predstavljati našu zemlju na muzičkom takmičenju u Torinu. Njen nesvakidašnji nastup i numera „In corpore sano“ donela je unikatni zvuk i poruku, te su je ljubitelji kvalitetnog konceptualnog izražaja svojski nagradili.

Iako do sada nije uživala ovoliku pažnju medija i kolega, vreme je da se stidljiva Konstrakta navikne na svakodnevna gostovanja, manjak privatnosti i osećaja slobode. O njenom privatnom životu se zna veoma malo, a pevačica je u dugogodišnjem braku sa arhitektom Milanom Đurićem. Kao krunu ljubavi dobili su dvoje dece, ćerku Lenu i sina Nikolu, koji su je ove godine pomno pratili putem malih ekrana, a najznačajniji komentar nakon pobede joj je bio „Mama, ti si car!“.

Vezala ih je ljubav prema arhitekturi, s obzirom na to da su se oboje opredelili za iste studije na Arhitektonskom fakultetu, a potom i strast prema muzici, iako samo Konstrakta istupa javno. Ni jedno ni drugo nisu aktivni putem socijalnih platformi, ali Milan ponekad napiše status na Fejsbuku.

Pročitajte: „Nisam očekivala pobedu!“: Pobednica zaludela Srbiju! A evo koja je poruka njene pesme!

 

Tokom jednog od intervjua za portal „Budi keva“ pre nekoliko godin objasnila je kako se snašla u ulozi majke.

– U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta.

Pročitajte:PAPARAZZO: POZNATI BEZ ŠMINKE! Ne biste ih prepoznali!

AUTOR: SVET

FOTO: RTS/Printscreen