Nataša Ninković
Svet

May 17, 2024 19:30

By

Znatno stariji, ali veoma bogat: Nataša Ninković godinama krila muža, sad znamo i zašto (foto)

Muž Nataše Ninković je poznati biznismen

Nataša Ninković danas je završila u Urgentnom centru jer joj je pozlilo na probi pozorišne predstave. Glumica se, kako saznajemo sada dobro oseća i puštena je kući.

Muž Nataše Ninković sve vreme je bio uz nju.

Muž Nataše Ninković svet portal svet

Ata images

Inaĉe su retki intervjui u kojima Nataša govori o suprugu Nenadu i sinovima Matiji i Luki. A, na premijerama i javnim događajima uglavnom se pojavljuje u društvu kolega, pa su i njihove zajedničke fotografije veoma retke. Ipak, naš paparaco uspeo je jednom prilikom da ih fotografiše dok su se vraćali sa putovanja.

Pročitajte Poklekla – Nataša Ninković se podvrgla estetskom zahvatu uprkos tituli najlepše

Muž Nataše Ninković je prava misterija za javnost, jer retko ko zna kako on uopšte izgleda. Nenad Šarenac je poznati beogradski biznismen, koji je od glumice stariji deset godina, a u braku su već dvadeset i osam godina

Muž Nataše Ninković svet portal svet

Rajko Ristić

– Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti – rekla je glumica ranije.

Muž Nataše Ninković ima jedan brak iza sebe

Muž Nataše Ninković i pre glumice je imao brak iz koga ima decu, dok je 2001. godine sa glumicom dobio blizance Matiju i Luku. Pored toga što je poznato da je veoma bogat i uspešan, ne može da se ne primeti da je glumičin suprug i veoma lep i atraktivan.

Njihov brak  je, kako je Nataša jednom prilikom priznala, iz godine u godinu sve bolji.

Muž Nataše Ninković svet portal svet

Rajko Ristić

– Trzavica je sve manje. Kada sam srećna, smejem se. Kada me nešto dotakne, plačem. Kada se osećam ugroženo, branim se i tada gađam direktno u glavu. Preosetljiva sam, uporedo teška, ne kao jedan nego kao tri tuča. Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini – priznala je Nataša.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES