jovana jeremić progovorila
Star

8 Septembra, 2021 15:55

Muž poznate PEVAČICE pretio Jovani Jeremić!

Muž poznate pevačica pretio Jovani Jeremić jer je voditeljka njegovu ženu pustila u program svega tri minuta. Jovana nije htela da otkrije njen identitet, ali su mediji brzo otkrili da se navodono radi o Didi Janković i njenom suprugu.

Moćnik pretio Jovani Jeremić!

Za ovaj skandal se čula kada je voditeljka Jovana Jeremić gostovala u prvom izdanju „Amidži šou“ ove sezone. Uz ovaj sočni detalj Jovan je otkrila mnoge druge stvari o svom životu i poslu o čemu se pričalo posednjih nekoliko meseci.

 Ognjen Amidžić je Jovani u jednom trenutku postavio direktno pitanje, očekivavši od popularne voditeljke, da bez dlaka na jeziku, britak odgovori.

Koji ti je bio najgori gost koga više ne bi pozvala?

Imam, neću reći ime i prezime, pa nek novinari sami otkriju, osloniću se na svoj intervju, to je jedna pevačica, koja umislila da je zvezda, a nije zvezda ovde u Srbiji, a čiji mi je muž pretio što je ona u mom jutarnjem bila samo tri minuta, a Miki Mećava je bio 15 minuta – izjavila je Jovana, a mi smo poslušali, pa prečešljali njene emisije gde je gostovao Miki Mećava.

Mediji su odmah prekopali i upoređivali Jovanine emisije, pa su došli do zaključka da je možda u pitanja Didi i njen muž Daniel, piše Kurir.rs. Međutim, pevačica se do sada nije oglašavala tim povodom, a za sada ništa zvanično nije potvrđeno!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČICEVIC