Muž Snežane Đurišić
Svet

May 6, 2023 17:30

By

Sve je nestalo kao kula od karata: Snežana Đurišić ne može doći sebi zbog iznenadne smrti partnera

Muž Snežane Đurišić iznenada je preminuo

2013. godinu Snežana Đurišić pamtiće verovatno kao najgoru u svom životu. Tada se sve što je stvarala tri i po decenije u jednom trenu srušilo kao kula od karata. Do tada je živela ljubavnu bajku sa suprugom, proslavljenim harmonikašem, Slobodanom Gvozdenovićem. U skladnom braku dobili su ćerku Maju i sina Marka, a porodično gnezdo izgradili nadomak Beograda, u naselju Jajinci.

Pročitajte: Godinama je patio što ne može da je viđa – Dečko Snežane Đurišić otkrio zbog koje dame ja sve puklo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @estradni.arhiv

Muzičara je upoznala spontano, kao učenica četvrtog razreda srednje škole. U to vreme već je snimala pesme i ploče i imala zavidnu karijeru.

Bio je naslonjen na svoj plavi „citroen“ i zviždao mi. Pomislila sam kakva prostačina, a kad je opet zviznuo, okrenula sam se i grubo ga pitala šta hoće. Nikada nisam bila nadmena, ali bezobrazna jesam – prisetila se pevačica jednom prilikom prvog susreta sa čovekom za kojeg se 1977. udala.

Pročitajte: Snežana Đurišić spasila kolegi život – Posvađao se sa suprugom, a onda je usledilo nešto strašno

Muž Snežane Đurišić

Ata images

 

Ubrzo nakon što su otpočeli saradnju, sevnule su prve varnice iz kojih se kasnije rodila velika ljubav koja je krunisana brakom i dvoje dece.  Sve dok velika tragedija nije zakucala na njihova vrata. Naime, muž Snežane Đurišić iznenada je preminuo pre deset godina od srčanog udara, a pevačica dugo nije mogla da se pomiri sa istinom.

Pročitajte: Komšije Snežane Đurišić otkrile istinu o njoj – Nadrndana je, gruba, Sve mora da se plati

Muž Snežane Đurišić

Ivan Vučićević

 

Posle Slobodanove smrti Snežana se suočila sa nizom problema koje joj je konstantno priređivao naslednik. Naime, nije tajna da se Marko odao alkoholu, a njegovo ime u više navrata našlo se u rubruci „Crna hronika“. Neko vreme pokušavala je da mu pomogne, a onda je glasno i jasno rekla da ne želi da čuje za njega.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images