Ljubav Suzane i Nebojše
Svet

October 18, 2022 18:14

By

Ko bi poželeo ovakvu maćehu: Suzana Mančić održala lekciju Simeonovim ćerkama

Muž Suzane Mančić pristao na sve što je ona tražila

Iako je u vezi sa grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom provela skoro dve decenije, voditeljka Suzana Mančić za njega se udala tek 2018. godine.

Lepa voditeljka je, kako je sama priznala, zaprosila Simicu, a romantična ceremonija održana je u Grčkoj.

Pročitajte: Rastanak joj je teško pao ali je razvod bio najbolje rešenje – Suzana Mančić otkriva sve o kraju braka 

suzana mancic

Ata images

‒ Kada dođete u određene godine, a ja ih imam okruglo šezdeset, počnete malo drugačije da razmišljate, želite da stabilizujete svoj život, i emotivni i poslovni. Sedeli smo na ručku, Simeon, ja i njegove ćerke. Održala sam prigodan govor i saopštila mu da mislim da je vreme da se uzmemo. Potom sam se obratila devojkama, objasnila im da razumem njihovu poziciju, da mi je jasno da brinu za ono što je njihov otac stekao, ali da ćemo nas dvoje potpisati predbračni ugovor i da nema mesta za strah ‒ opisala je Suzana kako je izgledala prosidba.

Muž Suzane Mančić podržao voditeljku

S obzirom na to da Simeon iz prvog braka ima dve ćerke, Suzana je želela da sa njima odmah na početku raščisti neke stvari. Naime, voditeljka je Simeonovim naslednicama objasnila da ima svoju imovinu u Srbiji, da ono što je stvorila ostaje njeno, a ono što je stekao njihov otac sleduje njima.

‒ Ja volim vašeg oca i on voli mene, želim da se udam za njega i želim da se vi radujete tome, da se svi radujemo, jer vam ni na koji način neću biti prepreka – rekla im je buduća maćeha i tim postupkom oduševila naslednice svog izabranika.

Pročitajte: Uspomena iz detinjstva proganja je i danas – Kako se Suzana Mančić bori sa bolnom istinom 

SUZANA MANCIC

Instagram

‒ To je, pre ili kasnije, moralo da se kaže, pa sam, eto, to i učinila ‒ ispričala je omiljena voditeljka u jednom intervjuu, dodajući da je prvi brak njenog supruga okončan mnogo pre nego što su se njih dvoje upoznali, piše Hello!.

Sima je uvek pazio moje ćerke, kao i ja njegove. Zajedno smo slavili i mature, i diplome, i mastere, specijalizacije, venčanja, krštenja, rođenja unuka, jer je moj Simeon u međuvremenu postao deda. Sve smo to prošli zajedno. Istina, među nama postoji izvesna jezička barijera, ali sa njegovom decom komuniciram i pogledom, i rukama, i na ono malo grčkog koliko sam naučila, i mogu vam reći da se lepo razumemo.

IZVOR: HELLO!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM