Muž Tanje Vojtehovski
Svet

5 августа, 2022 09:05

Ćerka nosi majčino prezime, odrastala je uz očuha: Muž Tanje Vojtehovski za sobom ostavio samo gorčinu

Muž Tanje Vojtehovski poznatoj novinarki i njenoj ćerki nije ostao u lepom sećanju…

‒ Sigurna sam da bi mnogi bili iznenađeni kada bi čuli za neke velike, krucijalne stvari koje su mi se dogodile. Do sada nisam imala potrebu da to podelim sa javnošću, ali ne kažem da jednog dana neću obelodaniti svoj deo priče ‒ rekla je Tanja Vojtehovski kada je upitana šta bi gledaoci mogli da saznaju iz emisije „Život priča“, u kojoj bi ona bila gost.

Pročitajte: Tanja Vojtehovski bez dlake na jeziku – Devojke u rijalitijima su prostitutke

Neke od nepoznanica iz Tanjinog života su: ko je bio njen prvi suprug, zbog čega se razvela, ali i zašto je ćerka Tijana, koju je rodila 1991. godine, odlučila da kroz život korača sa majčinim prezimenom.

Tanja se drugi put udala 1999. godine za sugrađanina Srđana Stevanova, sa kojim je ostala u braku deset godina. Budući da je njena ćerka bila mala kada joj se majka preudala, praktično je odrastala uz očuha, koji joj je nadomestio očinsku figuru, piše „Hello!“

Pročitajte: Nekad dečko popularne voditeljke, danas muž Ene Popov – Nikad viđene fotografije Tanje Vojtehovski i Nenada Čanka

Tanja je svoju odluku da se razvede obrazložila:

‒ Postoji samo jedan uzrok za razvod, a to je brak. Osetila sam potrebu da krenem dalje, a u svakom partnerskom odnosu potrebno je da imate osećaj da vas neko u tome prati. Što bi Englezi rekli: To više nije bila moja šolja čaja.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello

FOTO: Instagram Screenshot