Star

17 Januara, 2022 16:00

Muzički talenat i lepotu nasledila od majke: Ova pevačica je majka Sanje Vučić!

Sanja Vučić je srpska džez, pank-rok i pop pevačica, te istovremeno i aktuelna članica ženske grupe Hurricane. Pevanjem je počela da se bavi u  vrlo ranom detinjstvu. Pohađala je nižu i srednju muzičku školu u rodnom gradu, te pevala u crkvenom horu i etno sastavu. Tokom srednje škole je imala i nekoliko svojih bendova, a dolaskom u Beograd pridružila se i bendu sa kojima je i snimila pesmu. Dve godine kasnije je odabrana da predstavlja Srbiju na izboru za pesmu Evrovizije, a njena numera „Goodbye“ je osvojila 18. mesto u ukupnom plasmanu.

HURRICANE

ATA/IMAGES

Grupi Hurricane pridružuje se odmah po njenom osnivanju. Zatim članice grupe vredno i uspešno snimaju nekoliko singlova na engleskom jeziku, ali im pesma „Favorito“ iz 2019. godine donosi neverovatnu popularnost.

Usledili su vrlo uspešni singlovi „Avantura“ i „Brzi prsti“. U martu 2020. godine su odabrane da pesmom „Hasta la vista“ predstavljaju Srbiju na Evrosongu.

DEJAN MILICEVIC

Kako nije tajna jer Sanja veoma često ističe da ona potiče iz muzikalne porodice i da su njeni roditelji takođe muzičari. Naime, pevačica često navodi da se njeni roditelji bave narodnom muzikom, pa je uz njih kako i sama govori savladala taj repertoar, te i nasledila talenat za muziku.

PRINTSCREEN/TIKTOK

Naime, Sanja je nedavno na društvenim mrežama podelila niz fotografija gde se vidi kako je njena majka Mevlida Vučić izgledala u mladosti.

Mlada pevačica često ume da istakne kako joj je mama najveća podrška u svemu, a jednom prilikom je i Mevlida istakla kako je jako ponosna na svoju ćerku:

— Koliko sam ponosna na moje dete toliko sam i ponosna na moje Kruševljane, jer sam videla koliko je podržavaju – rekla je za „Novosti“, Mevlida Vučić.

DEJAN MILICEVIC

Pročitajte: Nevolje u raju? Snajka Bojana nije čestitala rođendan Goci Božinovskoj!

AUTOR: STAR

FOTO: DEJAN MILIĆEVIĆ/ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/TIKTOK