Svet

20 Februar, 2021 11:00

Na GAJBI kod Đoganija! Multipraktik FANTASTIK!

Vesna i Đole Đogani žive na Novom Beogradu sa ćerkom Laurom i sinom Andrianom. Popularni muzički dvojac kupio je pre nekoliko godina stan u jednoj od takozvanih pametnih zgrada, koji po kvadraturi i opremljenosti ispunjavaju sve njihove standarde.

Kada je sam interijer u pitanju, Đole je sa njihovom porodičnom prijatlejicom, koja je po struci dizajner opremao stan, kome je jako bilo bitno da dnevni boravak bude prostran, svetao i sa udobnim i lepo usklađenim nameštajem, na koji se nastavlja lepo uklopljen trpezarijski deo.

Kada su u pitanju dečije i spavaća soba Vesna je tu vodila računa o svemu, počevši od nameštaja, samog opramanja, dizajna i svega ostalog.

Za dizajn polica, plakara i neke drvenarije bio je zadužen Đoletov prijatelj, koji je sve to izrađivao po denserovim skicama. U samom stanu nema previše detalja i ukrasa, jer, kako Vesna ističe mnogo je lakše za održavanje.


Do skoro nismo imali ni tepih zbog dece. Volim da je sve minimalno, ravne linije, da može lako da se održava. Iako svakodnevno čistimo, jednom mesečno kada je kompletna generalka, svi neki viškovi ili stvari koji “će možda nekada zatrebati” se sklanjaju i ostaju samo bitne stvari.

Vesna vodi “glavnu reč” i kada je kuhinja u pitanju.
Ja sam birala kako će taj deo da izgleda. Tražila sam da bude malo viša radna ploča, jer u prethodnom stanu mi je bila niska, pa sam krivila leđa, i sve je podređeno tu mojim potrebama jer sam ja zadužena za pripremu hrane.

Pošto je Vesna jedna od najpopularnijih tiktokeki u regionu, i spravice bez kojih onlajn svet ne može sada da se zamisli, a tiče se kvaliteta slike odnosno videa, takozvana ring lajt svetla, postavljena su na bitnim lokacijama. Jedan, manji je u kuhinji, dok se drugi nalazi u dnevnom boravku, odakle pevačica često komunicira sa svojim pratiocima.

I Đole ima svoj omiljeni kutak, u dnevnom boravku a to je plava fotelja na koju može da se zavali i uživa u televizijskom programu, a po nekad se Vesni i priključi u snimanju zanimljivih klipova.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET