Svet

16 Januara, 2021 17:00

Na GAJBI kod Rade Manojlović! Seoska IDILA!

Mnoge zvezde na našoj estradnoj sceni rado bi zaboravile prošlost i rodno mesto, izuzetak je Rada Manojlović koja se selom Četerežem dičila otkada je kročila na scenu.

Pored trošne kuće u kojoj je odrasla, a u kojoj i dan danas živi njen otac Rade i maćeha, pevačica je napravila novu na dva sprata gde ima dovoljno mesta za celu njenu porodicu.

Poslednjih godinu dana, od kada ne nastupa zbog korona virusa, provodi vreme u svom rodnom kraju, a društvo joj pravi i dečko Haris Berković. Njena oaza mira nije daleko od Beograda, ali život je tamo dosta sporiji i mirniji.

Pevačica se potrudila da dom opremi tako da joj ništa ne fali, bez suvišnih detalja, a u svemu joj je najviše pomogla sestra Marija.

Kuća još nije u potpunosti gotova, ali Rada strpljivo oprema jedan po jedan kutak, a kao što se da i primetiti ljubitelj je svetlih tonova i pastelnih boja.

Sem novca, u tu kuću je uloženo puno ljubavi i zato je to omiljeno Radino mesto kada želi da pobegne od svega i sakrije se od svih.


Rada je spavaću sobu opremila po svom ukusu i izgleda kao pravi devojački kutak.

Pevačica obožava praznike, pogotovu kada može da ih provede sa svojom porodicom. Svake godine se potrudi oko dekoracije, a kićenje jelke je prepušteno njoj i sestri.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET