Svet

January 12, 2021 19:00

By

NA KORAK DO POMIRENJA? Cecu i Jecu spojila modna KREATORKA!

Dugi niz godina postoji netrpeljivost između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović, zbog čega su u nekoliko navrata završile i na sadu, što je opšte poznato, ali ono što se malo zna je da se njih dve barem u jednom slažu, a to je moda!

Spojila ih modna kreatorka!

Kreatorka Marija Marković uspela je da spoji ove zaraćene strane barem preko svojih modela, jer ih i Ceca i Jeca nose. Tako je Svetlana svoje premijerno izdanje u crnoj haljini ove kreatorke imala prošle godine, na prezentaciji svog šminkera Laze, dok je Jelena zvanično, po prvi put njenu kreaciju, u vidu dvodelnog plavog kompleta ponela krajem decembra prošle godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ovakav spoj i saradnja dobija dodatno na težini jer je opšte poznato da je Karleuša u nekoliko navrata negativno komentarisala Cecin stil oblačenja, a sada sarađuju sa istom dizajnerkom, tako da se ili ukus ili razmišljanje o svemu promenilo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Da je ovoj kreatorki pošlo za rukom što ni jednom drugom za sve ove godine nije vidi se i po tome što i Cecina ćerka Anastasija zna s vremena na vreme da ponese njene kreacije, a kako saznajemo, ona je mamu i spojila sa Marijom.

Mislim da će ili Jelena ili Ceca i Anastasija da se povuku što se tiče saradnje sa kreatorkom, jer je nedopustivo da imaju bilo kog istog saradnika, sem eventualno Marine Tucaković, koja ih u dušu poznaje i našla je balans, mislim da su svi ostali zamenljivi. Verujem da do ovog momenta ni jedna ni druga, da kažemo, strana nije znala za ovu, nazovimo je situaciju, tako da ćemo ubrzo videti rasplet cele situacije, odnosno ko više neće nositi Marijine modele – rekao je izvor za SVET i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija (@marijamarkovicofficial)

Da su neke druge pevačice u pitanju, mislim da tu ne bi bilo problema. Pa njene modele nose i Tanja Savić, Milica Todorović, Tedorora Džehverović, pa to niko nije primetio. Ipak između Jelene i Cece je bilo mnogo ružnih stvari, tako da u estradnom, odnosno šoubiznis svetu ovakav “propust” i situacija nisu mogući – zaključio je dobroobavešteni izvor upućen u estradne prilike.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ