nada obrić
Star

11 Novembra, 2021 18:00

Nada Obrić: „Miroslav Ilić nije Sveti Petar da ga svi štitimo! Sramno je kako se ponaša!”

Nada Obrić je čak četiri puta uspela da pobedi karcinom! Dok se od terapija oporavlja u svom domu, samo za STAR otkriva zašto ne sme da gleda film o svom dobrom drugu Tomi Zdravkoviću, zbog čega osuđuje ponašanje Miroslava Ilića, kao i ko joj je favorit iz Zadruge 5.

Nada Obrić brutalno iskrena!

Kako ste izgurali tolika zračenja i hemoterapije?

-Nije prijatno, nije to dobro za organizam. Nosila me je borba i želja za životom, kako bih još malo uživala u deci i unučićima. Borila sam se za svaki novi dan. Imala sam problem sa opadanjem kose. Mada u tim trenucima kada mi je kosa u grumenima opadala, samo sam razmišljala da preživim, a za kosu ću lako. Naručila sam odmah perike, mada ih na kraju nisam ni nosila iako mi se kosa baš proredila. Nije mi prijatno bilo svakako.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели miki djuricic (@mikidjuricickupinovo)

Jel pratite Zadrugu, ko vam je favorit?

-Pratim, ja mnogo volim Mikija i nadam se da će sada izgurati jer ima razloga. Ipak ga kod kuće čekaju žena i ćerka. On je neobičan tip. Samo da izdrži, da ga niko ne izbaci iz takta, da ga niko ne isprovocira, pa da napravi skandal.

Kako ste reagovali na tužnu priče Viktorije Mitrović?

-To su strašne i jezive priče. Svako od nas ima neku tužnu priču, ali njena je stvarno užasna. Mnogo sam se potresla kada je Viktorija pričala kako je sveštenik silovao kada je imala 12 godina. Ma niko normalan ne može da ostane miran i imun na to. Plakala sam, ipak je bila dete. To je strašno i ne znam koju kaznu bih uvela za te ljude.Ti ljudi, silovatelji su obično povratnici, ako je jednom silovao, opet će. Mislim da ni doživotna nije dovoljna.

Jel verujete da su roditelji Miljane Kulić oboleli zbog njenog ponašanja?

-Ja gledam sve što Miljana radi godinama i ne mogu da kažem da je to dobro. Stres je najveći okidač za sve žive bolesti. Jasno mi je sve kod nje, pa vidite da je i sad pobegla posle sedam dana. Njenim roditeljima je previše sve ovo što im ona radi. Nije ni čudo što su se toliko razboleli i završili na zračenjima. Ne daj Bože nikome to što se njima dešava.

Jeste li gledali film o Tomi Zdravkoviću?

-Sa Tomom sam puno radila, dobro sam ga poznavala. Nisam gledala film, ali je gledala moja ćerka, koja lično zna mnogo likova iz filma koji više nisu sa nama. Čula sam da je film pretužan, a pošto ja zbog zdravlja ne smem da se nerviram i sekiram, ćerka me je molila da ga ne gledam.

Lepa Lukić nije zadovoljna kako je predstavljena u filmu?

-Ma jao, nije zadovoljna, ma ne vucite me za jezik. Neću da je komentarišem. Glupo mi je što se neki pevači kao ljute jer nisu pozvani da ispričaju detalje o Tomi. Ako će o nekoj pevačici da se piše samo zato što je ispričala neki trač o Tomi, onda šta da kažem za te pevačice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

 Počela je nova sezona Zvezda Granda, kako vam se čini Ceca?

-Gledala sam, pa šta znam, Cecu jako poštujem, a Bosanca volim jako. Ceca se snašla, ona je dugo na estradi, i to veoma uspešno! To je za svaki respekt i ne može niko da joj zameri kakav god komentar toj deci da daje. Mislim da je Bosanac možda najstroži sa komentarima, ali ja navijam za njega. On je stručan za tako nešto i ima pravo šta god da kaže.

Sa kim se družite sa estrade?

-Pijem kafu sa Nedom Ukraden, Brankom Sovrlić i Acom Ilićem. Družimo se. Čujem se povremeno sa Verom Matović i Nadom Topčagić, jer nemamo baš puno vremena zbog obaveza i problema za stalna viđanja. Ali eto, ima tih pravih prijateljstava na estradi.

Podržali ste Milenu Radulović, Mika Aleksić je pušten u kućni pritvor?

-U mojoj generaciji takvih stvari nije bilo na estradi, ovo što se sada dešava je strašno. Ja sam stala na stranu Milene, jer sam njenu majku odgajila. Nije mi bilo svejedno kad sam čula šta joj se desilo. Milena je odgajana u božanstvenoj porodici, pa prosto nisam mogla da shvatim da je tako nešto moglo da joj se desi. Strašno mi je što je Mika pušten na slobodu, ali istina će kad-tad doći na videlo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miroslav Ilić (@miroslavilicofficial)

Miroslav Ilić se već tri godine sudi jer neće da prizna vanbračnog sina?

-Ma pratim to ovih dana i ne razumem šta se dešava. To je nešto što se rešava iz dva poteza. Da se krv i dobije se rezultat ili jesi otac ili nisi. Ovo se razvuklo, pa gubi svaki smisao. Ovo sada pokazuje i mnoge druge stvari. Sramotno je da ovakav benigni slučaj traje tri godine. Može on da bude Sveti Petar, ali mora da da DNK. Ako si čist, pa sto puta bi dao krv na analizu. Eto šta vam govori to što Miroslav izbegava analizu. Ja poznajem Miroslava, puno smo radili zajedno i ne mogu da verujem da je sebi dozvolio takvu stvar i da se sada u ovim godina vuče po sudovima. Sve se zna, u našoj branši svako sve zna. Iskrena da budem, ne mogu da verujem da Miroslav sebi dozvoljava ovolika maltretiranja, na kraju krajeva, sve će se saznati. Ima svedoka koliko hoćete.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ