Nada Obrić
Svet

March 1, 2023 16:57

By

Nada Obrić umešana u poslove s mafijom: Pevačica sve priznala

Nada Obrić ustupala kuću kriminalcima

Devedesete godine bile su vreme kada je kriminal u Srbiji cvetao. A, u to vreme i neke ličnosti sa javne scene dovodili su u vezu sa beogradskim podzemljem. Tako su neke naše pevačice bile u vezama sa kriminalicama. Ipak, jedna od onih koja je imala veze sa kriminalom, a da to nije ni znala je pevačica Nada Obrić.

Pročitajte: Bolest ne posustaje – Nada Obrić doživela kliničku smrt, lekari je jedva povratili 

Rajko Ristić

Naime, 2017. godine u javnosti su se pojavili državni spisi koji otkrivaju da su  se u kući Nade Obrić obavljali dogovori oko akcija, kako mafije, tako i državnih organa, te da je u sve to bio umešan njen tadašnji muž Aca Ivanović. Mađutim, folkerka tvrdi da ona o tome ništa nije znala.

Pročitajte: Nada Obrić otvorila vrata svog stana, jedan detalj će vas ostaviti bez teksta FOTO

Bojan Vuković

– Ja sam se s bivšim mužem pred razvod užasno svađala. Kad god nije bio kod kuće, pa kad se vrati, ja sam mu oči vadila misleći da je sa ljubavnicama. Evo, trebalo je da prođe 20-30 godina da shvatim da sam možda i grešila, da on nije radio ono što sam mislila da radi, nego nešto drugo – započela je Obrićka svoju ispovest i potom nastavila:

Pročitajte: Nada Obrić brutalno iskrena – Ljubavni brodolomi je totalno razorili

Giška / Vikipedija

– Sad šalu na stranu. A u svakoj šali ima pola istine… On je imao svoj prodajno-servisni centar, retko sam tamo odlazila… Ali kad sam odlazila u taj servis, tamo sam viđala i doktore, profesore, sudije, advokate, inspektore, „supovce“ i običan narod… Nisam čula tada da je imao nekih problema sa zakonom, evo sad čujem, posle 30 godina. Vukotić, Giška, Čume

 

IZVOR: KURIR