NADA TOPČAGIĆ
Svet

1 Januara, 2022 15:00

Nada Topčagić BRUTALNO O SVAĐI SA MARINKOM: „Rekla sam mu da je buljava žaba!“

Najtraženiji ženski izvođač narodne muzike, u regionu i šire, Nada Topčagić,  specijalno za Svet  otkriva je kako je podnela gubitak smrti svojih kolega i prijatelja, te se osvrnula na svađu sa svojim kolegom, Marinkom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nada Topcagic (@topcagicnada)

-Duša me boli. Pre neku noć sam sanjala Merimin kovčeg. Duši je bilo jako teško. Poslednjih dana je trpela jake bolove, nije mogla da se kreće uopšte. Pa ja sam od Merime saznala da je Marinko bolestan. Odmah sam zvala Nikolu, nije mi se javio i pustim mu poruku da mi se hitno javi i da mi kaže kako je Marinko. Odgovorio mi je da je loše, ali da se bori i da se svi nadaju najboljem. rekao mi je da se Marinko jako kaje i da mu je žao što smo dopustili da se posvađamo. To ne mogu sebi da oprostim što nekako nisam uspela da mu se javim – izjavila je Nada za Svet.

Pevačica se osvrnula na jednu anegdotu iz prošlosti koju je imala u mladosti u toku jednog zajedničkog nastupanja sa pokojnom zvezdom narodne muzike.

Nada Topcagic

Ivan Vučićević

-Marinko nešto bio nervozan i kaže u fazonu da krenemo što pre i pošto sam sedela ispred njega, a ja sam insistirala da izađem i da pozdravim masu, povuče me za kosu, a ja se okrenem i udarim ga – rekla je Nada, potom je dodala:

-Kako sam izlazila iz kombija , vratima ga udarim u cevanicu. rekla sam mu da je „buljava žaba“, tako nešto. Ali kod nas nije bilo zle krvi. Prošao me je bes i ponašali smo se posle kao da se ništa nije desilo – iskrena je Nada.

Pročitajte: NADA TOPČAGIĆ ISPROZIVALA BEKUTU!? „Ja ne bih mogla da pričam, a kamoli da pevam!“

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ/INSTAGRAM/IVAN VUČIĆEVIĆ