NAda Topcagic
Svet

31 Decembra, 2021 20:00

NADA TOPČAGIĆ ISPROZIVALA BEKUTU? „Ja ne bih mogla da pričam, a kamoli da pevam!“

Protekla godina za Nadu Topčagić je bila trijumfalna jer se njen hit „Jutro je“ , zahvaljujući fudbalskoj zvezdi Zlatanu Ibrahimoviću slušao u celom svetu.

NADA TOPČAGIĆ ISPROZIVALA BEKUTU?

Nada Topčagić i Zlatan Ibrahimović

RAJKO RISTIĆ

Kako je estrada u šoku zbog odluke Ane Bekute da nastupa za doček Nove godine, nakon gubitka voljenog Mrke, i medijima kruže razne spekulacije koje su Anu dovele na tu odluku, zanimalo nas je kakvo je Nadino mišljenje povodom toga.

Naime, na vest da Bekuta  nastupa za doček Nove godine, nije ostala imuna ni Nada, te se dotakla teme koja kruži medijima a u vezi je njene koleginice,  Ane Bekute, koji su mnoge kolege napale zbog odluke da se pre četrdesetodnevnog pomena Mrki, vrati poslu i nastupa.

„Ja ne bih mogla da pričam, a kamoli da pevam!“

NADA TOPČAGIĆ

RAJKO RISTIĆ

-Svaka čast Ani kad može. daleko bilo, da sam ja u toj poziciji, pa ja od tuge ne bih mogla da pričam, a ne da pevam! Daleko bilo, neću ni da razmišljam o tome. verovatno ima svoje razloge. Ja sam  joj izjavila saučešće. ne mogu i neću niti da osuđujem niti da napadam, svako najbolje zna šta i kako treba da radi, ali ja ne bih mogla. Ju, naopako. Kakvo pevanje, veselja, bakrači– izjavila je Nada za Svet.

Pevačica se potom osvrnula kako ne reagujemo svi isto u datim situacijama.

NADA TOPČAGIĆ

IVAN VUČIĆEVIĆ

-U meni ne bi bilo života ni za disanje, a ne nešto više. Ali to sam ja,ne reagujemo svi isto na sve situacije. Neko je jači, bolje podnese i gura dalje, neko klone duhom i nema ga – rekla je Nada specijalno za Svet.

Pročitajte: Nada ne zna ko je Jovana Jeremić!? Šokirala sve izjavom!

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ