Star

9 Decembra, 2020 18:00

Nada Topčagić: „NEMA pevačima više PEVANJA! PAKAO je i jedini SPAS je RAKIJA!“

Nada Topčagić opet je u velikoj panici jer je njen sin Miki sa ženom i decom mora da bude u izolaciji zbog korone. Iako se on ljutio na majku što ide po emisijama i tako ugrožava svoju bezbednost, sada je on završio u karantinu zbog svog sina koji je u vrtiću imao kontakt sa obolelim detetom. Nada im je prvo pomagala i nosila ručak svaki dan, a onda je ipak odlučila da pobegne na Taru.

“Kuvam im ručak svaki dan jer ne smeju da izađu”

Ja sam se sa Tare vratila samo zbog sahrane Bore Drljače. Tada su krenuli pozivi za gostovanja po emisijama i ja sam samo dva prihvatila. Sin mi je digao frku što sam išla u tu gužvu i među tolike ljude i to bez maske. Moj unuk koji ide u vrtić bio je u kontaktu sa detetom koje je zajedno sa svojim roditeljima pozitivno na koronu. Sada su sin, snajka i unuci u izolaciji dve nedelje. Strašno je to sve. Ja sam im kuvala hranu, a Zlatko nosio i ostavljao ispred vrata. Snabdeli smo ih namirnicama i bežimo na Taru. Šta ću da sedim u stanu kad ne mogu da idem kod dece da ih vidim”, zabrinuta je Nada koja ne vidi kraj mukama s pandemijom.

„Samo rakiju pijem, i kupam se rakijom!“

Moja predviđanja su očajna, nema nam spasa. Nema kraja ovome, a za pevače nema više pevanja, kad vam kažem. Jedino rešenje i spas je u rakiji. Mada sada je i rakija skupa. Ja i pijem i perem se rakijom. To je najjači lek protiv korone. Pa i cipele perem rakijom. Ne vredi drugačije. Mnogo smo se otuđili, niko se ni sa kim više ne druži. Pa mene je i rođena kuma koja mi je šila garderobu za nastupe i gostovanja otkačila. Ne znam zašto, ali žena mi se više ne javlja. Pakao je!”, otkrila je Nada.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR