nada topcagic i aca lukas
Star

March 24, 2022 13:04

By

Nada Topčagić sve objasnila: “Aci Lukasu ovaj skandal nije trebao u životu” 

I dok između Olivere Kovačević i RTS-a sa jedne strane i Ace Lukasa i njegovog tima sa druge strane, uzajamno pljušte tužbe, Nada Topčagić misli da je Konstrakta zasluženo pobedila i čudi se svom kolegi Aci Lukasu zašto je sve ovo sebi dozvolio.

Nada Topčagić sve objasnila o Evroziji!

Njemu nije trebao takav skandal koji se dosio posle finala. Ja se nikad nisam takmičila ni na jednom festivalu. Što bi rekao tad jedan kompozitor, prijavim se kao neko ime, onda se pojavi neka klinka, sa top pesmom, nastupom i skrši me. Jok! Pitala sam se što je sve to trebalo u životu Lukasu, on je legenda. Kad pomeneš njegovo ime zna se ko je, šta je. A ovamo da se takmiči, pa nije zadovoljan rezultatom, pa ceo ovaj haos posle… Ne priliči mu to. Konstrakta je pravično pobedila, ceo svet priča o njoj. Ja sam osetila taj duh slave, preko Ibrahimovića, tako da se to dešava jednom ili nikad u karijeri. Stavi sad njen plakat bilo gde, haos bi bio, ludilo – ispričala je Nada Topčagić za SVET i objasnila zašto joj se dopada Konstraktina pesma:

Meni je Konstarakta fenomenalna, taj njen muzički pravac. Što bi ja rekla Komprosta, ispade lapsus, ali slatko je to. Još sam ceo dan ponavljala njeno umetničko ime da ne pogrešim, i zeznula se. Žena u tri minuta opisala čovečanstvo, šta je i kako je, koji su problemi, stvarno, na kraju poentira sa “nemam knjižicu”. A činjenica je da na estradi nekoliko njih brutalno zarađuje, bahati se, razmeću bakšišima, a dešava se i da na veseljima dobiješ veliki bakšiš, a onda ti traže da sve vratiš. Sve je to neka lažna slika. Onda dođemo do toga, da odemo do lekara, nekog majstora, nebitno, i svi nas gledaju kao vreće pune para. Pa ti objasni da nije tako, ispadneš stipsa, neko ko ne da, ma haos. Ispadneš najgori, a to je činjenica.

Inače, Nada i Lukas su pre par godina ima žestoku raspravu, a on je tada i brutalno izvređao. Nada je kao skriveni član žirija Zvezda Granda rekla da Karleuša i Lukas od sebe prave rijaliti, a on je iznerviran sasuo salvu uvreda: “Šta tebe boli đ*ka šta ja radim? Alo, bre! Popović ovde dovodi bolide da nas prozivaju namerno. Dovodiš hendikepirane, moždane idiote i iskopleksirane budale koje će ovde da prozivaju mene i Karleušu!

Ipak, na kraju emisije kada je video da je to bila Nada, zagrlio je i izvinio se za sve što je kazao.

PROČITAJTE: “Razvod je kao mala SMRT”: Snežana Dakić iskreno o odnosu sa bivšim MUŽEM, koji je zavoleo 20 godina mlađu!

FOTO: RAJKO RISTIĆ