nada topčagić
Svet

20 Avgusta, 2022 10:00

Nada Topčagić u strahu od Zorana: Pokojnoj Radi rekla da ga se kloni

Rada Matić, bolničarka iz Beča, koja je više od godinu dana posle ubistva Jelene Marjanović pratila i provocirala Zorana, a poruke dostavila policiji, preminula je iznenada prošle godine. Radina smrt šokirala je sve, a mnogi su komentarisali da su joj crne sile došle glave. Rada je u intervjuu za Svet 2017. godine ispričala da Nada Topčagić sumnja da iza ubistva stoji sekta i da ju je upozorila na opasnost.

Nada Topčagić otkrila veliku tajnu o Jeleninom ubistvu

– Nada Topčagić je rekla Ubila je sekta čekićem u glavu. Mislila sam da je žena pijana i da ne zna šta priča, ali kasnije, kada sam bolje razmislila, bilo je očigledno da ona sve zna. Nada je bila bliska s Jelenom i verovatno joj je to u afektu izletelo, a da nije razmišljala. Sigurna sam da se plaši da kaže sve što zna. Meni je Nada slala poruke da se izvučem iz svega što pre, da nisam ni svesna u šta sam upala…Ona se plaši sekte, pa o tome ne priča javno. Ja sam njoj nakon toga pustila poruku, a ona mi je samo napisala da izađem iz svega što pre jer sam u opasnosti i da nisam svesna u šta sam upala i da se klonim te porodice – rekla je Rada svojevremeno za Svet priznala da se i sama plašila Zorana dok su razmenjivali poruke.

Pročitajte: Ispivali novi detalji – Zoran Marjanović priznao da laže, domaća javnost u neverici

Foto: Ata Images

– Jednom mi je u četiri sata ujutru poslao Tebi se sprema neko zlo, ja to osećam, moraš da dođeš što pre u moju kuću da ti dam ključ spasenja, ja jedino mogu da ti pomognem. Tu noć sam se baš uplašila, mislila sam da mi bacaju neke vradžbine i da ću postati njihova žrtva. Rekao mi je da zatvorim oči i mislim na tvorca i da ću osetiti kako on prolazi kroz mene. Mislim da je on bio nadrogiran kada mi je sve to slao – rekla je Rada i Zoranovu majku nazvala „klasičnom vračarom koja se bavi đavolima“. Te 2017. pomenula je i fatalnu crnku Zoricu Zoku koja je javnost šokirala scenama koje je pravila u sudnici po izricanju presude, a sa kojom je već tada Marjanović bio u vezi:

Pročitajte: Oglasila se Nada Topčagić povodom presude Marjanoviću – Dete je uništeno, majka mrtva a otac ubica

Foto: Ata Images

– Želim joj sreću sa Zoranom i da ostanu zajedno do kraja života u Centralnom zatvoru. Sigurna sam da je i ona, kao i svi Marjanovići, u sekti godinama – rekla ona tada.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ