Scandal

5 Januara, 2021 10:00

Nadežda i Kulićke u žestokom OKRŠAJU! Pljuštale UVREDE, UDARCI i KAZNE!

Sinoć u „Zadruzi” došlo je do žestokog sukoba Nadežde Biljić sa Marijom i Miljanom Kulić.

Žestok okršaj u „Zadruzi” !

Naime, njih tri su za vreme emisije Milana Miloševića ušle u žestoki verbalni sukob, tokom kog su pljuštale uvrede, a Nadežda je iznervirana u jednom trenutku skočila na Mariju Kulić i šutnula Miljanu u stomak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILJANA KULIĆ OFFICIAL ️ (@miljana_kulic_)

Svako ko je hteo, spavao je sa tobom, i ti meni nešto pričaš! Miki, Čolak, Toma i molim te da mi ti ne poričaš o moralu, ja sam ovde moralna gromada za sve vas – rekla je Miljana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Ona je mene zvala u tri ujutru na fiksni i nije htela da me ostavi na miru, to je radila i Mišelu! Ona je zvezda i neka priča, ona je molila da Baneta i Bora budu sa njom, i jahala ih je ali kao „rijaliti!“. Miljana mnogo stvari o tebi znam nemoj da me vučeš za jezik, oralno si zadovoljavala kamiondžiju da te vozi na nastup Darka Lazića – rekla je Nadežda.

Tvoj muž tebe nudi Tomoviću, ja ovde ne moram ništa da radite takve igre da biste dobili honorar! E, sada ću da te tužim, taman ono što zaradiš daješ meni – rekla je Miljana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Kulic (@marijakulic_mtaz)

Mene ne zanima šta ko misli, i oni su pokazali ko su danas! Ona je mena zvala i pretila mi je da će da mi zapali kuću i brata, i svašta još! Ona ovde igra vide joj se grudi i ne znam što se nervira ako je u pravu! – rekla je Nadežda i nasrnula na Mariju.

Zbog ovog incidenta brzo je reagovao Veliki šef i Nadežda je kažnjena oduzimanjem nedeljnog honorara.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ