Star

September 19, 2020 16:00

By

Nadežda UZELA PARE Tomi, pa ga OTKAČILA: “Pravio mi je PAKAO!”

Samo sedam dana od početka Zadruge Nadežda je javno ostavila oca svog deteta – Tomu Panića! Ona je na Instagramu napisala da je primetila da nešto postoji između Tome i Dragane Mitrović i da zato neće više da čuje za njega!

Nadežda: “Ja od njega ne smem da pisnem!”

„Želim da obavestim sve ovako javno da Toma i ja više nismo zajedno! On je sebi našao utehu u Dragani, ja se sada povlačim iz svega jer ne želim da učestvujem u tom cirkusu kada sve bude počelo, jer sam dijabetičar koji je na insulinu!”, navela je pevačica.

Nadežda: “Nije se on uopšte skrasio”

„To što sam napisala na svom Instagram profilu, to imam da kažem, ne bih da produbljujem i da učestvujem u cirkusu! Flertuju, drže se za ruke, maze se, on joj pravi ručak, ja sam bila tamo i znam kako to ide. Pravi priču da bi ostao unutra… Ja od njega ne smem da pisnem, ne daj Bože da sednem pored nekog muškarca, a on napolju i da sve to gleda. Nije se on uopšte skrasio, dokopao se love i slobode i ćao! Ostavio je on meni novac koji je uzeo unapred, a ostalo što zaradi ostaje njemu, ne zanima me šta će sa tim parama! Nije on svestan ničega, ni da ga ja gledam… Ne želim da se dalje oglašavam jer sam dijabetičar i nemam snage da se nosim sa tim stresom. Ja sam previše neoprostive stvari njemu opraštala, više ne mogu, bolje zato da presečem na vreme. Neće moći ni da mi priđe, ni da me čuje!”, rekla je Nadežda za STAR, a na pitanje kako se oseća nakon što je donela odluku da definitivno prekine sa Tomom ljubavnu vezu, rekla nam je kratko:
Imam predivnog sina, koji je centar mog sveta i zbog njega moram da budem jaka i dobro. Dobro sam, a biću vremenom još bolje!”, završava pevačica za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR