Star

17 Januara, 2022 16:30

NAJBOLJI UZ NAJBOLJEG: Pogledajte ko je Đokoviću pružio najveću podršku!

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, danas oko dvanaest sati sleteo je na beogradski aerodrom, gde su ga, po povratku iz Australije, pored novinara, dočekali brojni poštovaoci njegovog lika i dela.

Pogledajte ko je Đokoviću pružio najveću podršku!

Međutim, sve ono što smo imali priliku da vidimo na aerodromu „Nikola Tesla“, ostaje u senci onoga što su juče u Banjaluci uradili dečaci iz Novog Sada.

Naime, protekli vikend u Banjaluci je održan Internacionalni fudbalski turnir za decu od sedam i devet godina, na kojem su učestvovali klinci iz Srbije, Republike Srpske, Federacije Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Svi oni su, uživali u fudbalu, družili se i takmičili, a jedna ekipa je posebno privukla pažnju, i to ona najbolja, novosadska „Bistrica“.

Dečaci iz novosadske škole fudbala „Bistrica“, nisu samo svojim fudbalskim umećem, kojim su juče i zvanično postali najbolja ekipa u regionu, kada su deca od sedam godina u pitanju, privukli pažnju, već i interesantnim transparentom koji su nosili.

Pošto su osvojili pehar, oni su podigli transparent na kojem je pisalo „Svi smo mi Nole“ i tako pružili podršku našem najboljem teniseru. I što je najlepše od svega, aplauz za transparent dobili su od sve dece iz regiona, kojima je, kao i novosadskim dečacima, Novak uzor.

Poznato je koliko Đoković voli decu i koliko „Fondacija Novak Đoković“, koju vodi Noletova supruga Jelena, ulaže u sport i obrazovanje dece, tako da nema sumnje da je potez novosadskih dečaka dirnuo najboljeg tenisera ikada.

Podrška i od Lajovića!

Pošto je pobedio Mađara Martona Fučoviča sa 3:2 u setovima, srpski teniser Dušan Lajović pružio je jaku podršku Novaku Đokoviću.

Lajović je razvio srpsku zastavu sa Đokovićevim likom i porukom – Sviđalo vam se ili ne, najveći svih vremena.

 

P

PROČITAJTE I… Svet ga naziva „luzerom“! A evo 20 razloga zašto je Novak najbolji igrač sveta!

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/JED JACOBSOHN, ATA IMAGES, PRIVATNA ARHIVA