Najmlađi sin Veljka Ražnatovića svet portal svet
Svet

June 12, 2024 20:47

By

Veljko pred rođenje sina otišao u manastir pa doneo odluku koja je sve promenila: Ceci naterao suze na oči

Najmlađi sin Veljka Ražnatovića po ovom čoveku dobio je ime

Isaija Ražnatović, najmlađi sin Veljka Ražnatovića trebalo je da se zove Ilijan, međutim, njegov otac je u poslednjem trenutku promenio odluku.

Ovo je sve iznenadilo, ali ne i njegovu majku kojoj je bilo jasno zašto će njen unuk dobiti ovo biblijsko ime, a ta činjenica naterala joj je suze na oči.

Najmlađi sin Veljka Ražnatovića svet portal svet

Instagram

Najmlađi sin Veljka Ražnatovića dobio ime po monahu

Ceca je odmah po Isajiinom rođenju rekla da je presrećna što je njen unuk dobio ovako prelepo ime, ali je otkrila da se nije mešala u njegov odabir.

– Presrećna sam, ovo je poseban dan u mom životu. Isaija je došao na svet, zdrava beba 3,850 grama. Tri unuka, mogu samo da budem najponosnija žena na svetu. Naravno da se nisam mešala u odabir imena za bebu. To su njihova deca i oni treba da biraju imena. I ja sam za svoju birala, sa svojim mužem – rekla je Ceca nakon Isajiinog rođenja.

Najmlađi sin Veljka Ražnatovića svet portal svet

Zoran Ilić / Ringier

Kako piše Kurir, Isaija je ime dobio po ocu Isaiji, poznatom igumanu manastira Ilinje iz Šabačke eparhije. Veljko je na ovaj način hteo da iskaže veliko poštovanje i zahvalnost prema ovom monahu i duhovniku, pošto je pre izvesnog vremena proveo nekoliko meseci kod njega u manastiru. Boraveći tada u ovoj svetinji u postu i molitvama, Ražnatović je pomagao manastirskoj bratiji u svim poslovima i dužnostima. Posebno se bio zbližio sa igumanom Isaijom, koji mu je nesebično pomogao svojim savetima i molitvama, što bokser nikad nije zaboravio.

Pročitajte Soba Veljkovog najmlađeg sina nije ni blizu luksuzu kakav se očekivao – Potpuno jednostavna i dostupna svima

Otac Isaija je u šabačkom kraju poznat po tome što je u Ilinju napravio veliki azil za napuštene životinje, a Veljko, koji je veliki ljubitelj životinje i sam ih je udomio veliki broj njih.

Inače, i sama Ceca je više puta oboravila u Ilinju kako bi razgovarala sa ocem Isaijom, ali i prisustvovala svetoj tajni jeleosvećenja (molitvi za zdravlje gde se vernici pomazuju osvećenim uljem), a koja se u manastiru održava svake druge subote.

Najmlađi sin Veljka Ražnatovića svet portal svet

Youtube printscreen

Kako svojevremeno pisalo, folk zvezda je upravo u ovom manastiru pronašla mir u jednom od najtežih perioda u svom životu, neposredno pre odlaska u kućni pritvor 2011. godine.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ZORAN ILIĆ / Ringier, ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN