Utakmica između Srbije i Danske svet portal svet
Svet

June 18, 2024 20:45

By

Sve su lepotice, ali jedna se posebno ističe: Pogledajte koga vole najpoznatiji srpski fudbaleri FOTO

Najpoznatiji srpski fudbaleri imaju žene lepotice
Evropsko prvenstvo u fudbalu glavna je tema i među ljubiteljima sporta, ali i među onima koji ne prate “najvažniju sporednu stvar na svetu”. Nije tajna da najpoznatiji srpski fudbaleri imaju ogromnu podršku u Srbiji, ali, naravno, najveću podršku imaju u svojim lepšim polovinama.

Koga vole najpoznatiji srpski fudbaleri?

Kako su fudbaleri u centru pažnje, tako su i njihove partnerke na meti medijske pažnje, što važi i za one koje nisu ranije bile poznate javnosti, ali i za one za koje odavno dobro znamo.

Pročitajte Dušan Tadić zoru dočekao u društvu lepe pevačice, a evo kako je na to reagovala njegova supruga (video)

Neke su slavom premašile svoje supruge, a neke su dobile parče medijske pažnje upravo zbog toga što vole slavne fudbalere. Ipak, pozitivno je to što većina naših fudbalera reprezentacije ima zaista predivne ljubavne i porodične priče. Pa da vidimo koga to vole najpoznatiji srpski fudbaleri

Najpoznatiji srpski fudbaleri svet novine svet portal

Instagram

Sergej Milinković Savić već dugo voli svoju partnerku, doktorku Nataliju Ilić, s kojom je dobio ćerku Irinu. Natalija važi za jednu od najlepših partnerki fudbalera…

Pročitajte Ljubav će doneti sreću – Nemanja Gudelj igra utakmicu života, Anastasija se ne odvaja od supruga

Kada se Natalija porodila u Novom Sadu, Sergej je bio sa reprezentacijom u Kataru, pa naš fudbaler nije mogao uživo da vidi ćerkicu sve dok naši momci nisu ispali sa prvenstva.

Aleksandar Mitrović i njegova supruga Kristina su već dugo u ljubavi, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja.

Najpoznatiji srpski fudbaleri vole lepotice, ali Tasa se ističe jer je Cecina ćerka

— U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled. Imao sam sreću da brzo pronađem srodnu dušu, što je jako bitan faktor u životu profesionalnog sportiste. Funkcionišemo fenomenalno — pričao je Mitrović. Imaju troje dece.

Najpoznatiji srpski fudbaleri svet novine svet portal

Instagram

Nemanja Gudelj nedavno je stao na ludi kamen s Anastasijom, rođenom Ražnatović, a oni su definitivno jedan od najpopularnijih mladih parova u Srbiji, još otkako su tek uplovili u ljubavnu vezu.

Pročitajte Nemanja Gudelj nikad srećniji – Ceca i Anastasija mu priredile zabavu za pamćenje (foto i video)

Nije im trebalo dugo da krenu da žive zajedno, Anastasija je, putem ljubavi, odlučila da se preseli u Sevilju i napusti muzičku karijeru, a oba svoja venčanja, i crkveno i građansko, držali su u tajnosti, te podelili samo nekoliko fotografija sa svečanosti.

Najpoznatiji srpski fudbaleri svet novine svet portal

Instagram

Popularna manekenka Ana Rajković i golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković uskoro će postati roditelji po treći put.

Ponosni roditelji saopštili su pre nekoliko meseci da će uskoro dobiti prinovu, a otkrili smo i da će se porodici Rajković ovog puta pridružiti jedna devojčica, na veliku radost srećne mame, koja je priželjkivala ćerku.

Najpoznatiji srpski fudbaleri svet novine svet portal

ATA images

Kapiten Dušan Tadić naglasio je da će imati podršku oca u Kataru. Ipak,

Dušan je od 2013. godine u braku s Draganom Vukanac, s kojom ima troje dece: sinove Vasilija i Veljka i ćerku Taru, a par živi u Holandiji, gde naš sportista nastupa već godinama. Dragana nije tipična supruga fudbalera i retko se eksponira.

Filip Mladenović sa lepom Zoranom Žanetić ima dva sina, a na večnu ljubav su se zavetovali 2021. godine u Beogradu, gde su prisustvovali mnogobrojne kolege fudbaleri. Par je zajedno još od 2016. godine, piše Kurir.

Luka Jović već godinama se zabavlja sa Sofijom Milošević, koja je popularnost stekla pre njega, s obzirom na to da je nekollko godina starija, a već dugo poznata na domaćoj javnoj sceni. Sofija i Luka su prvo dobili sina Alekseja, a onda u martu 2022. i sina Teodora pisao je Glossy.

Najpoznatiji srpski fudbaleri svet novine svet portal

Instagram

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: (Photo by Kevin C. Cox/Getty Images)