Star

3 Decembra, 2021 12:01

NAJTAČNIJI horoskop za 2022: Evo šta vam DONOSI naredna godina!

Velike promene koje su započele 2020. i 2021. nastaviće se i u narednom periodu. Iako postoji šansa da proklijaju sukobi čije je seme ranije posejano, možemo reći da će godina pred nama ipak biti dobra i da će doneti mnogo toga lepog, piše magazin ASTRO ZONA, koji u novom broju objavljuje najtačniji i najdetaljniji godišnji horoskop za 2022. godinu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Color Press Group (@colorpressgroup)

NAJTAČNIJI horoskop za 2022

A evo šta vi možete očekivati tokom 2022. godine.

OVAN

Zbogom problemi! Nakon ne baš povoljnog kraja prošle i početka ove decenije, vreme je da vam se osmeh vrati na lice – 2022. godina doneće vam mnogo toga lepog, stoga iskoristite svaku priliku koja vam bude pružena!

BIK

Godina velike žrtve! Uran će vam „zabiberiti čorbu” u godini koja je pred nama – nateraće vas da izađete iz svoje zone komfora i napraviće vam haos na svim poljima, ali Jupiter će, srećom, malo ublažiti njegov ne baš pozitivan uticaj…

BLIZANCI

Uspeh na svim poljima! Blizanci, 2022. biće vaša godina! Smeši vam se napredak u poslu, sa zdravljem ne bi trebalo da bude većih problema, a čak i da se ne upustite u novu vezu, nećete osećati da vam fali partner jer ćete uživati u druženju s prijateljima!

RAK

Pokrenite se, vreme je! Imate sve predispozicije da 2022. godine napredujete u profesionalnom smislu – više nećete osećati da vas neko ili nešto koči na putu do uspeha, ali morate da napravite prvi korak ako želite da stignete do vrha!

LAV

Suočite se sa problemima! Nema više odlaganja – moraćete da pogledate u oči svemu onome što ste uspešno gurali pod tepih. Ipak, nemojte očajavati, zvezde kažu da će, ako zadržite zdrav razum i budete razboriti, sreća biti na vašoj strani.

DEVICA

Spremite se za trijumf! U 2022. godini ćete se konačno uveriti u to da napori koje ste ulagali u prethodnom periodu nisu bili uzaludni. To ipak ne znači da treba da letite previsoko, niti da, poneseni uspehom, prihvatate više obaveza nego što možete da ispunite!

VAGA

Blistaćete na poslu! Jupiter će vam pomoći da radite sa manje stresa i više uživanja – moguće je da će vam šefovi kroz unapređenje odati priznanje za višegodišnji trud, a postoji i šansa da ćete ostati na istoj poziciji, ali uz veću platu.

ŠKORPIJA

Bićete rastrzani između prilika i prepreka. Jupiter, Neptun i Pluton postaviće se tako da vam stvore bezbroj šansi za napredak, kako na poslovnom tako i na privatnom planu, ali će s druge strane Saturn i Uran učiniti sve da vam otežaju ostvarenje zacrtanih ciljeva.

STRELAC

Oprezno s odlukama – 2022. godina biće veoma povoljna za vas ukoliko umete da iskoristite pružene prilike, s tim što bi na poslovnom planu trebalo da budete obazrivi. Neće vam ići loše, ali ćete morati dobro da razmislite pre svakog povlačenja poteza.

JARAC

U mesecima koji su pred nama konačno vas očekuju pozitivne promene koje dolaze nakon ne baš sjajnog perioda – mnogi Jarčevi su se proteklih godina suočavali sa brojnim teškoćama, ali sada će konačno moći da predahnu.

VODOLIJA

Mada ćete u materijalnom smislu imati sve za čim čeznete i novčanik vam neće biti prazan, moraćete da prođete kroz brojna iskušenja i savladate mnoge prepreke kako biste ostvarili sve svoje ciljeve.

RIBE

Započnite nove projekte – 2022. godina je povoljna za to, s tim što se preporučuje da obratite posebnu pažnju na ponašanje i postupke svojih najbližih saradnika, jer postoji mogućnost da će vam neko od njih raditi o glavi.

Ako želite da pročitate mnogo detaljniji horoskop za 2022. godinu, saznate kako će vam ići u poslu i ljubavi i hoćete li biti zdravi kao dren – kupite magazin ASTRO ZONA, koji vas čeka na svim kioscima. U njemu vas čekaju i uputstva za praznične rituale koje bi trebalo da izvedete ako želite da vas u narednoj godini prate sreća, ljubav i zdravlje, ali i da vam novčanik nikad ne bude prazan. Vidimo se na trafikama!

AUTOR: ASTRO ZONA

FOTO: Hermann Traub/Pixabay