Mlađa ćerka željka i Milice MItrović svet portal
Svet

October 20, 2022 20:30

By

Ovo je žena iz senke koju Željko Mitrović bespogovorno sluša: Evo kako se Milica nosi s tim

Najvažnija žena u životu Željka Mitrovića je oduvek verovala u njegov uspeh

Medijski mag Željko Mitrović izuzetno je srećan ovih dana, jer mu i u privatnom i u poslovnom životu i te kako dobro ide.

Iako je napravio niz odličnih poslovnih poduhvata, to ga ni izbliza nije usrećilo koliko uspeh koji je postigla njegova ćerka Sandra.

Pročitajte: Svi Mitrovići na jednom mestu – Željkova ćerka Sandra spojila majku i maćehu (foto) 

Rajko Ristić

Naime, nedavno je održana premijera rediteljskog prvenca Mitrovićeve najstarije ćerke, kojoj su prisustvovala najeminentnija imena iz sveta filma.

Pored brojnih poznatih ličnosti na premijeri filma “Komedija na tri sprata”, bili su i članovi porodice Mitrović, a jedna žena je posebno privukla pažnju.

Dok je stizao na premijeru, Željko je za jednu ruku držao svoju prelepu suprugu Milicu, a za drugu majku Milku, koja je pucala od ponosa zbog unukinog uspeha.

Pročitajte: Teška porodična priča Željka Mitrovića – Zbog nje stalno pomaže deci iz domova

Rajko Ristić

Željko je oduvek isticao da bez majčine podrške, ljubavi i blagoslova ne bi stvorio imperiju.

A da je Milka najvažnija žena u životu Željka Mitrovića svedoči i to što vlasnik televzije Pink i dan danas ne propušta njene nedeljne ručkove i da se pre nego što donese bilo kakvu važnu odluku konsultuje prvo s njom.

Pročitajte: Deda za primer – Pogledajte šta je Željko Mitrović kupio unuci za rođendan

Ata images

Majka Željka Mitrovića stub je porodice, a koliko je voljena od strane najbližih svedoči snimak nastao u doba karantina. Naime, svi članovi porodice Mitrović, došli su ispred njene kuće kako bi joj ispod prozora otpevali rođendansku pesmicu. Među njima je pored Milice bila i bivša Željkova supruga Sonja Hani Mitrović, što govori u prilog tome da Milka nije podbacila ni kao svekrva.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Mitrovic (@sandramitrovic)

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM