Svet

25 Marta, 2021 16:40

Najveća FOLK ZVEZDA objavljuje novo CD IZDANJE za City Records!

Album „Uspavanka za ozbiljne bebe” Ace Lukasa biće dostupan na svim prodajnim mestima, na benzinskim pumpama, cd šopovima i preko digitalnih platformi od četvrtka 25.marta 2021 godine.

Novi album Ace Lukasa u prodaji!

Ovaj album u velikoj meri plod je saradnje Ace Lukasa sa našim proslavljenim kompozitorima  i tekstopiscima Draganom Brajovićem Brajom, Vladom Grajićem i Leontinom Vukomanović kao i sa producentom Sašom Mirkovićem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Na albumu su pored novih pesama tri dueta sa Milicom Pavlović, Majom Berović i Danijelom Vranić. Kako smo saznali iz Lukasovog PR tim, osim albuma uskoro će se pojaviti i knjiga o životu Ace Lukasa koju je pripremio Vanja Bulić, a publika može da očekuje i film i seriju inspirisanu Lukasovim burnim životom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Kontroverzni pevač često je na meti tabloida zbog svog raskalašnog životnog boemskog životnog stila, ali ga upravo zbog toga velika publika i obožava.Ne sumnjivo da će njegov album biti jedan od hitova godine. Novi album će ekskluzivno moći da se i strimuje i sluša preko novog muzičkog streaming servisa Balkan Music.

FOTO: RAJKO RISTIĆ