Najveća ljubav ministarke Zorane Mihajlović
Svet

27 Jula, 2022 15:00

Rasvetljen odnos Zoraninog sina i dečka: Ko je misteriozni moćni muškarac kog ljubi ministarka (foto)

Najveća ljubav ministarke Zorane Mihajlović je on 

Najveća ljubav ministarke Zorane Mihajlović je momak iz srednjoškolskih dana

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović pre nekoliko večeri uživala je na beogradskom koncertu slavnog tenora Andree Bočelija u društvu svog dugogodišnjeg partnera. Političarka je na događaj stigla pod ruku s biznismenom Vladimirom Atanackovićem, koji je, kako je ranije gocorila za srpske medije, njena srednjoškolska ljubav. Par se upoznao još u tinejdžerskim danima, a u trećoj godini srednje škole su stupili u vezu.

Pročitajte: U životu sam uvek bila pozitivna, ali OVO sad – Loše vesti o zdravstvenom stanu Zorane Mihajlović svi šalju podršku na instagramu (FOTO)

Iako su ih putevi odveli na različite strane ljubav je opstala na daljinu.

– Bili smo mladi kada smo počeli da se zabavljamo, ali smo bili ozbiljni, veza je potrajala čitavih sedam godina – ispričala je svojevremeno Mihajlovićeva, prenosi „Glossy.“

Nakon rastanka, Atanacković je otišao u inostranstvo, dok je ona započela političku karijeru, udala se i dobila sina Dragana. U međuvremenu se razvela, a u jednoj novogodišnjoj noći su se probudile stare emocije.

– Kada bi Vlada dolazio u Beograd, uvek bi se javio. Vremenom su viđanja postala sve češća, da bismo konačno, za jednu Novu godinu, seli i sebi priznali da smo zapravo u vezi – ispričala je jednom prilikom cenjena ministarka.

Pročitajte: Modni okršaj u skupštini – Maja Gojković i Zorana Mihajlović u skoro identičnim kombinacijama, koja je bolja? (FOTO)

Foto: Ata Images

Kako je istakla, njen partner je naslednik porodičnog biznisa i proveo je mnogo godina van Srbije.

– Vladimir je čovek koji je nasledio pedesetogodišnji biznis svojih roditelja koji su radiili u inostranstvu. Vladimir je proveo i radio 25 godina u Italiji. Završio je američki univerzitet, govori nekoliko stranih jezika. Dakle, potpuno i ekonomski samostalan – istakla je ona u jednom intervjuu za „Nedeljnik.“ Ona smatra da je za njihov odnos značajno to što su se ponovo sreli kao zreli i iskusni ljudi.

Pročitajte: Važno mi je da bude vredan – Zorana Mihajlović progovorila o svom sinu Draganu, a evo kako on danas izgleda (FOTO)

Zorana Mihajlović ne krije koliko voli Vladimira ali je istakla i da su imali period kada su bili razdvojeni. Ipak nakon rastanka, putevi su im se ponovo spojili i odmah je bilo jasno – suđeni su jedno drugom.

– Imali smo period kada smo bili razdvojeni, živeli smo odvojene živote i probali nešto novo. A onda smo se ponovo našli i shvatili da je to je to. Možda je baš to razlog našeg opstanka, to što smo se sada kao zreli ljudi sreli i što znamo šta hoćemo – objasnila je Zorana jednom prilikom.

Pročitajte: Ljubavna priča kao sa filmskog platna – Ovo je muž ministarke Zorane Mihajlović (FOTO)

Par sada uživa u zajedničkom životu, a ministarka naglašava da je u njihovoj vezi najvažnije to što se svaki problem rešava razgovorom i dogovorom.

– Krize u ljubavi postoje samo u zavisnosti od onoga što vas pokreće. Ako između dvoje postoje ljubav i poštovanje i ako ih to pokreće, onda ta ljubav mora da opstane bez obzira na teške trenutke. Ako ste borac i imate energiju da čuvate ono što volite, onda ćete uspeti. Nas dvoje ne gledamo ko će kome prvi da popusti u nečemu, sve rešavamo dogovorom, mada ruku na srce, nije ni bilo mnogo teških situacija – kaže ona.

Ujedno, otkrila je da je oduševljena što njen sin Dragan i Vladimir imaju divan, skladan odnos.

– Naravno da ga je prihvatio, jer onako kako se osećate, tako živite i radite – rekla je tada ministarka koja je izuzetno ponosna na svog sina. 

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images