Jelenina majka Divna
Svet

June 7, 2023 14:30

By

U Turskoj ga dočekala nova ljubav: Mudar potez Duška Tošića da Jelenu zauvek skloni iz života FOTO

Najveća ljubav Duška Tošića je zauvek ona

Iako se već duži period spekuliše o razvodu Duška i Jelene, pravu istniu o njihovoj ljubavi čini se ipak nećemo saznati.

Pročitajte Nika Tošić sve više liči na majku – Karleušina naslednica napravila spektakularnu promenu, sad je druga devojčica FOTO

Najveća ljubav Duška Tošića

RAJKO RISTIĆ

Razvod je stopiran, do kada to još uvek niko ne zna. Ono što se, međutim, zna je da bivši fudbaler, danas uspešni sportski menadžer gotovo nikada nije kod kuće, čime je život pod istim krovom zavađenih supružnika delimično olakšan.

Pročitajte Nika Tošić nije jedina – Ćerka srpskog reprezentativca je takođe fudbalerka, i to najlepša 

Najveća ljubav Duška Tošića

Rajko Ristić

Pre par dana zbog poslovnih angažmana Duško Tošić napustio je porodični dom opet a otputovao je na voljenu destinaciju.

Zadatak mu je da traži nove nade, zbog čega odlazi na utakmice širom Evrope da isprati mlade naraštaje i ugrabi sportistu koji će i sebi i njemu doneti zaradu. Jedno vreme on je živeo na relaciji Beograd-Novi Sad, međutim, pre par dana on se vratio u Tursku piše Story.

Pročitajte Duško Tošić uslikan u loži stadiona u Novom Sadu, pogledajte sa kim uživa kao nikada pre (FOTO)

Najveća ljubav Duška Tošića

Poznato je da je Karleušin suprug tamo ostvario neverovatne rezultate kao fudbaler, još uvek se FK Bešiktaš kiti njegovim uspesima, a sada je došlo vreme da iz drugog ugla on pokaže šta zna. Ljubav prema menadžerskoj profesiji vratila ga je u grad u kom je pored profesionalnih uspeha, sklopio divna prijateljstva.

Zbog posla, pa i zbog prijatelja nakratko je Duško Tošić napustio porodični dom, Karleušu i ćerke, a veruje se da će se iz Turske on vratiti s pozitivnim i povoljnim vestima.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Ivan Vučićević