Najveća ljubav Nede Ukraden
Svet

26 Septembra, 2022 16:45

Rane koje nikad neće zaceliti: Uspomena na čoveka koji je u Nedinom životu ostavio samo kajanje i gorčinu (foto)

Najveća ljubav Nede Ukraden bio je njen bivši suprug Milan Bilbija

Neda Ukraden imala je 18 godina kada je srela Bilbiju, muzičkog urednika i režisera sarajevske televizije. Bio je 14 godina stariji od nje. Strpljivošću i smirenošću vremenom je osvojio Nedu. Njih dvoje su zajedno proveli deceniju, a u braku bili tri godine. Dobili su ćerku Jelenu, od koje Neda danas ima troje unučića.

Pročitajte: Neda Ukraden dobila niz uvredljivih poruka zbog pevačice koju svi obožavaju

ispovest Nede Ukraden

Rajko Ristić

Neda je inače jedna od najobrazovanijh pevačica na našim prostorima. Uporedo sa engleskim jezikom i književnošću koji je studirala na Filološkom fakultetu u Sarajevu, upisala je i srednju muzičku školu, odsek solo pevanje. Kasnije je takođe u Sarajevu završila i Pravni fakultet. Mediji su prenosili kako je mogla da ostane kao asistent na međunarodnom privrednom pravu, ali da je bilo drugačije zbog braka i muzičke karijere.

Iz tog prerioda Nedinog i Milanovog života nedavno je procurila jedna fotografija, što je bila retka prilika da zavirimo u njenu prošlost sa voljenim čovekom. Zbog braka sa njim i rođenja ćerke Jelene Neda je početkom osamdesetih napravila kratku pauzu u karijeri. Milan i ona su trajali čitavu deceniju, da bi se u jednom trenutku razveli. Ostali su u dobrim odnosima, pre svega zbog ćerke. Onda je Milan 2013. godine preminuo. Na sahranu čoveka za kog kažu da je njena najveća ljubav ona ipak nije otišla a mediji su tada pisali da je sa zetom tog dana čuvala unuke.

Pročitajte: Posle toliko godina Neda Ukraden priznala – Istina je, pokušao je da me udari

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

Najveća ljubav pevačice Nede Ukraden – Tužno sećanje na Milana prati je celog života

Posle Milana nije se nikad više udavala. Posvetila se porodici i muzici jer, kako je rekla, nije našla onog koji može da prati njen tempo. Međutim, mediji su pisali svašta. Pojavljivali su se navodi da je u vezi sa 40 godina mlađim muškarcem, da ima nečega između nje i Saše Popovića. Čak su je povezivali i sa Tonijem, mužem Dragane Mirković.

Neda je sve to negirala, a ujedno i objasnila zašto je posle Bilbije shvatila da brak više nije za nju.

Pročitajte: Koleginica sve rekla – Vesna Zmijanac glumi intelektualku sa osnovnom školom, a Neda Ukraden je opasna

dom nede ukraden

Rajko Ristić

– Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, videla sam, nije mi išlo, shvatila sam negde da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U početku su svi puni razumevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše. Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Reč je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava – ispričala je u jednoj emisiji.

Za petu godišnjicu smrti Milana Bilbije Neda je napisala na Instagramu sledeće:

– Čovek koji je najviše voleo svoju kćer Jelenu, Boku, more i mene! Milan Bilbija, moj bivši, nije već pet godina sa nama – napisala je davno Neda koja se svog supruga seća sa gorčinom jer nije duže poživeo.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Zadovoljna.nova.rs

FOTO: ATA images