Svet

26 Marta, 2021 10:00

Nakon Karleuše i Popovića OGLASILA se Vanja Knežević!

Diskvalifikovana takmičarka „Zvezda Granda” Vanja Knežević nije menogo oglašavala nakon skandala koji potresao „Zvezde Granda” međutim, Vanje se odlučila da prokomentariše izjave Saše Popovića i Jelene Karleuše.

Vanja Knežević ne odustaje

Ona se oglasila se na svom profilu na Instagramu i odgovorila Saši Popoviću, koji je komentarisao njeno isključivanje iz takmičenja na TV Prva, i ponovo je naglasila da se o njoj šire neistine i da to ne može da dozvoli.

Upravo sam doputovala iz Beograda. Ovo je otišlo predaleko. Nažalost, moram opet da reagujem. Ne mogu da dozvolim da se šire neistine o meni. Sve je predstavljeno pogrešno, vidim da narod zna šta je istina. Ne želim išta da se gura pod tepih, vređali su me. Preko svega sam prešla, posle emitovanja emisije sam dobila pravu sliku o svemu. Na sve sam reagovala kuluturno i smireno. Saša se uvek hvata za moj stori, a vređanje mene u emisiji, nakon emisije? O tome ne želi da priča – poručila je Vanja, u nekoliko videa koje je objavila na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VANJA KNEŽEVIĆ (@knezevicvanja)

Iz svega ovoga sam izašla kao pobednik. Nije za pohvalu da se hvali da su imali velike rejtinge, opraštam im sve, bitno je ko je čovek, opraštam im za maltretiranje – rekla je na kraju obraćanja, prenosi Mondo.rs.

Međutim, na ovo obraćanje nisu svi reagovali pozitivno, među komentarima na Instagramu ima i dosta onih koji se ne slažu sa Vanjom, ali i onih koji je podržavaju.

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN