Karleuša i Duško
pravi raj

25 Juna, 2022 14:00

Nakon priče o razvodu ovo je njihovo parče raja: Evo gde uživaju Karleuša i Duško Tošić (foto)

Karleuša i Duško – priča o razvodu ne prestaje da intrigira javnost

Nakon što je poput bombe odjeknula vest da su se Jelena Karleuša i Duško Tošić zvanično razveli svaki korak slavnog para pomno se prati.

Karleuša i Duško pokazali svoje paprče raja

Ovoga puta na Jeleninom Instagram profilu osvanuli su video snimci koji su njene pratioce ostavili bez daha. Pevačica je, naime, pokazala do detalja uređeno dvorište velelepne vile na Dedinju u kojoj je sa svojom porodicom pronašla mir.

Pročitajte: Oglasili se Jelena i Duško: Tošić jasan po pitanju razvoda. Karleuša nemoćna i tužna poslala poruku koja tera suze na oči

Dom Jelene i Duška ima toliko prostora da svako može da ima „svoj mali svet“, a svi zajedno su, čak i kad su u dvorištu, zaklonjeni od pogleda znatiželjnika.  Terasu krasi nameštaj u krem i belim tonovima i dve prostrane ležaljke koje gledaju na veliki bazen.

Pročitajte: Lukas prozvao Duška da je neveran, a sad je stigao i Tošićev odgovor: Karleuša nikad srećnija

Budući da je Duško često odsutan zbog poslovnih obaveza, brigu o porodičnoj vili preuzela je Jelena koja se trudi da sve bude besprekorno. Pored dobrog ukusa, Karleuša je zaljubljenik u prirodu čemu svedoči zelenilo oko kuće kao i lavande koje pažljivo neguje.

Pročitajte: Bajkovit kutak! Zavirite u sobu Atine Tošić, jedan detalj će vam posebno privući pažnju (foto)

FOTO: Bojan Vuković