Star

26 Januara, 2022 20:00

Napustila ga posle 15 godina! Sloboda Mićalović priznala da joj je čitava situacija čudna!

Ljubav između glumačkog para Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović desila se potpuno spontano. A inspirisala je mnoge u regionu. Bračni par se upoznao na snimanju filma „Zona Zamfirova“, tokom kojeg su oboje imali druge emotivne partnere.

ATA/IMAGES

Međutim, poznanstvo iz popularnog ostvarenja pretvorilo se u blisko prijateljstvo tokom snimanja drugog zajedničkog filma „Pljačka Trećeg rajha“. Nedugo nakon toga, oboje su se razišli od svojih partnera, i 2004. godine upustili se u ljubavnu romansu, koju su nakon četiri godine zabavljanja krunisali brakom, tokom kojeg su dobili dve ćerke, bliznakinje Milu i Veru.

Pročitajte: Vojin Ćetković pod stresom nakon priče o razvodu!?

RAJKO RISTIĆ

 

Napustila ga posle 15 godina!

Naime, glumica je nedavno najavila, a sada i zvanično ostvarila svoj plan da posle divnih 15 godina napusti mjuzikl „Čikago“ i kostimske cipele preda mlađoj koleginici. Odluku nije donela tek tako, a da joj u oku suza cakli priznala je i nekoliko minuta pre nego što je poslednji put izašla na scenu da maestralno odigra čuvenu Roksi Hart.

‒ Cele noći nisam spavala. Uzbuđena sam kao kada smo imali premijeru ‒ rekla je Sloboda Mićalović pred 300. i svoje poslednje izvođenje mjuzikla „Čikago“

Glumica je priznala da joj je čitava situacija čudna, jer predstava nije skinuta sa repertoara Pozorišta na Terazijama, već je ona samovoljno odlučila da je napusti.

Došle su neke nove predstave, pun mi je repertoar. „Čikago“ se sada igra vrlo retko, dešavalo se da se izvodi jednom u šest meseci, a to je za glumce i za predstavu pogubno – izjavila je poznata glumica za „Exkluziv“.

Podsetimo, Sloboda je od malih nogu zakoračila na javnu scenu kada se pojavila u emisiji Milorada Mandića Mande, koji je početkom devedesetih godina vodio dečiju emisiju „S one strane duge“ koja je mnogima obeležila detinjstvo.

Pročitajte: SVE PRIZNALA! Aleksandra Prijović neće ovo više da krije: „Trpela sam uvrede i poniženja!“

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES/INSTAGRAM