Naslednica Marine Tucaković svet portal svet
Svet

June 5, 2024 15:45

By

Futa životu dao drugu šansu: Ova žena je posle Marinine smrti ušla u njegov život i sve promenila

Naslednica Marine Tucaković je Nadica Mutavdžić

Najbolji tekstopisac na našim prostorima, Marina Tucaković, napustila nas je pre tri godine, što se, kako mnogi kažu, osetilo i u nedostatku hitova. Naslednica Marine Tucaković kako tvrde kolege preminule hitmejkerke neće skoro biti rođenda, no Nadica Mutavdžić dobila je šansu da je nasledi.

Naslednica Marine Tucaković svet portal svet

Bojan Vuković

Naslednica Marine Tucaković dobila šansu koja se ne propušta

U životu Marininog supruga Aleksandra Fute Radulovića tragedije su se nizale jedna za drugom. Prvo je izgubio sina Miloša, potom suprugu, a zatim i mlađeg sina Laću, da bi nakon toga izgubio i oca.

Kompozitor, koji je zajedno sa suprugom stvorio neke od najvećih hitova naše muzičke scene, jedno vreme nije se pojavljivao u javnosti. Osamio se u porodičnoj kući na Vračaru u pokušaju da prikupi snagu i nastavi dalje. Vremenom, utehu je pronašao u radu, tačnije u muzici, iako se činilo da je odustao od života.

Naslednica Marine Tucaković svet portal svet

Bojan Vuković

Posle mnogo godina dovršio je pesmu „Za kraj” koja je bila namenjena Džeju. On nije stigao da je otpeva, ali je numera, u izvođenju Cece Ražnatović, obeležila film „Nedelja”.

Osim toga, na Futin predlog, a u čast Džeja Ramadanovskog, osnovan je „Džej tribute bend”, koji je promovisan na 60. rođendan legendarnog pevača.

Pročitajte Marina bi bila očajna da vidi šta Futa radi posle njene smrti – Karleuša izgovorila ne baš lepe reči o njemu

Supruga Aleksandra Radulovića, Marina Tucaković, koja nas je naupustila pre tri godine, iza sebe je ostavila neizbrisiv trag, koji je teško nadmašiti. Ipak, njen kolega Goran Ratković Rale, nagovestio je da postoji žena koja ide Marininim stopama, a upravo njoj i Futa je pružio šansu da uspe.

Naslednica Marine Tucaković svet portal svet

Instagram

Ana Nikolić je došla kod mene u studio i pitala da li radim muziku na tekstove. Rekla mi je da ima dva teksta koja joj je poslala jedna devojka. Pročitao sam ih i oduševio se – ispričao je Rale za Blic.

– Žena se zove Nadica Mutavdžić. Sad radi i sa Futom, i sa mnom. Marina je Marina, nju je nemoguće zameniti, ali Nadica piše slično kao ona – otkrio je kompozitor.

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!