Ćerka Marka Jarića danas proslavlja rođendan 
KOD TATE JE NAJLEPŠE

4 Jula, 2022 09:00

Marko Jarić ponosan na svoje mezimice: Valentina i Sijena priredile tati nešto neverovatno u luksuznoj vili na Dorćolu (foto)

Naslednice Marka Jarića provode sjajno vreme u Beogradu 

Proslavljeni košarkaš Marko Jarić je pre nekoliko dana došao u Srbiju, a zajedno sa njim – doputovale su i njegove ćerke koje je dobio iz braka s Andrijanom Limom. Devojčice, koje su su izrazle u prave lepotice uživaju s tatom u luksuznoj vili u Beogradu koji je posebno opremio za njih. Posebnu pažnju privukle su igrajući košarku kod kuće te su se mnogi zapitali da li će krenuti tatinim stopama. Čini se da je Marka ovaj prizor izuzetno raznežio iako se ovim povodom nije oglašavao.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije – Valentina i Sijena izrasle u prave lepotice: Marko Jarić doveo ćerke u luksuznu vilu na Dorćolu (foto)

Foto: Insatgram Screenshot

Pročitajte: Ni Rijana se ne bi usudila – Adrijana Lima zapanjila svet skandaloznom trudničkom haljinom (foto)

Foto: Insatgram Screenshot

Marko Jarić, za sve neupućene, poseduje luksuznu vilu na Dorćolu, u kojoj boravi kad dolazi u posetu našoj zemlji. Vrednost vile se procenjuje na tri miliona evra, a sportista je još 200.000 evra uložio u opremanje. Sve je opremio po u

– Kuća ima pet spavaćih soba, tri kupatila, fitnes salu, bazen, ali i nekoliko parking mesta. Marko je angažovao firmu koja je bila izvođač radova i insistirao da moraju da završe u zakazanom roku kako ne bi plaćao penale. Radove je nadgledao njegov otac Srećko. Sada kada su završeni radovi, Marko je našao agenciju koja će biti zadužena za opremanje vile – rekao je prošle godine izvor blizak Jariću. Pretpostavlja se da će Marko Jarić koji je nakon dužeg vremena stigao u Beograd uživati u svojoj vili na Dorćolu sa ćerkama…

Inače, Marko je dve ćerke dobio u braku sa manekenkom Andrijanom Limom a u braku proveli pet godina. Posle razvoda su ostali u dobrim odnosima, a poznatu manekenku mnogi i danas zovu „srpskom snajom“. Danas, u srećnoj je vezi s producentom Andreom Lemerom, a uskoro će dobiti i svoje treće dete.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam / Svet

FOTO: Rajko Ristić