Naslednici Vlade Vuksanovića
Svet

September 27, 2022 22:00

By

Prve fotografije ćerke i sina Vlade Vuksanovića i prelepe Dahiane, njihova sličnost je neverovatna (foto)

Naslednici Vlade Vuksanovića pravi su slatkiši 

Maneken Vlada Vuksanović i njegova prelepa supruga Dahiana uživaju u roditeljstvu, a svojim mezimcima Valentini i malom Teodoru svaku želju ispunjavaju. Deca Vlade Vuksanovića došla su kao kruna ljubavi i učinili njega i manekenku najsrećnijim mamom i tatom. Posvećeni roditelji svaki trenutak provode sa svojim naslednicima te se trude da ih na najlepši mogući način provedu kroz razne avanture, a smehom ispunjene dane harizmatična porodicaprovodi na okupu.

Pročitajte: Vlada Vuksanović ponovo srećan u ljubavi – Pogledajte kako izgleda njegova nova izabranica (FOTO)

supruga Vlade Vuksanovića

Foto: Instagram

Naslednici Vlade Vuksanovića pravi su slatkiši – Razglednica kraj magičnog jezera

Tek po koju fotografiju svoje dece popularni supružnici na društvenim mrežama objave, pa kada osvane slika neodoljivih mališana, mnogobrojni fanovi koji par prate u stopu oduševljeno komentarišu kako su Valentina i Teodor porasli te kako osvajaju svojom lepotom i iskrenim dečijim osmesima. Sada je prelepa Dahiana objavila porodičnu fotografiju iz Švajcarske na kojoj sa najvoljenijima pozira pored magičnog jezera.

– Osećaj kao iz bajke – stavila je kao opis fotografije, a da je sa suprugom Vladom na bajkovitom putovanju kroz život uverio nas je i maneken takođe prelepim prizorom, a osmesi preslatke porodice govore sami za sebe, piše “Story!”

Pročitajte: Kakav džentlmen! Vlada Vuksanović supruzi priredio spektakularno rođendansko iznenađenje (FOTO)

Poznati maneken nakon uspešne karijere potpuno se povukao iz javnosti i posvetio porodici i biznisu. Iako je imao dosta ljubavnih avantura, po kojima je ostao upamćen, skrasio se pored zgodne Dominikanke sa kojom je po svemu sudeći izgradio bogati porodičan život.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Insatgram