Drugo ime Filipa Živojinovića svet novine svet portal
Svet

June 8, 2023 15:45

By

Čekanje se isplatilo: Sin Prije i Filipa dobija pojačanje, ogromna radost u porodici FOTO

Naslednik Aleksandre Prijović mnogo je porastao 

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u martu 2019. godine dobili su sina Aleksandra, a stav koji su još tada zauzeli – da dečaka ne eksponiraju u javnosti ‒ zadržali su do danas.

Pročitajte Duboke su rane na duši koje zauvek ostaju – Aleksandra Prijović žrtva nasilja, skupila hrabrost pa progovorila

Naslednik Aleksandre Prijović

Foto: ATA images

Iako jedna od najangažovanijih i najpopularnijih pevačica, Aleksandra Prijović je na prvom mestu majka, izuzetno brižna i beskrajno posvećena sinu, za koga kaže da je tatina slika i prilika.

U velikom novogodišnjem intervjuu prvi put je ispričala nešto više o četvorogodišnjem nasledniku, kome porodica tepa Aki.

Pročitajte Ovo je za vas, deco… Aleksandra Prijović uradila nešto veličanstveno za porodice stradale dece FOTO

Naslednik Aleksandre Prijović

Ata images

‒ Tražio je igračke, kao svako dete. Nije dao meni da pišem pismo Deda-Mrazu, ljuti se kad hoću da uradim nešto umesto njega. Onda je on napisao da bi voleo da dobije velikog dinosaurusa. Kada ga pitamo da li želi brata ili sestru, kaže da želi brata, ali sam ne traži. Voli da deli stvari, sve deli. Međutim, kad je hrana u pitanju, ako mu neko traži celu čokoladu, to ne da, može samo da podeli.

Mladi roditelji i dalje uspešno odolevaju društvenim mrežama i ne objavljuju fotografije sina, ali ponosne bake ne mogu a da se ne pohvale unukom, pa se na profilu Aleksandrine majke Borke i Filipove Zorice povremeno može videti simpatični dečak, koji uvek nađe neku novu zanimaciju piše Hello!.

Pročitajte Zavirite na zabavu kod Živojinovića – Sin Aleksandre Prijović za rođendan poželeo brata, a dobiće

Naslednik Aleksandre Prijović

Zorica Nakić snimila je Aleksandra dok kupa kućnog ljubimca i objavila fotografije na Instagramu uz poruku „I love my dog“.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: ATA images