Nasledstvo Maje Marinković
Svet

June 8, 2023 18:05

By

Maju Marinković po izlasku iz Zadruge čeka ogromno bogatstvo: Evo šta joj je sve deda ostavio

Nasledstvo Maje Marinković ima ogromnu vrednost

Maja Marinković ni ne sluti kakva je sve iznenađenja čekaju kada izađe iz rijalitija. Pored toga što je za boravak u Zadruzi dobila preko 120.000 evra, nju čeka i specijalno iznenađenje od oca Takija.

Pročitajte Ova lepotica je majka Maje Marinković – Živela je kao princeza, a onda je rešila da napusti i muža i ćerku 

Nasledstvo Maje Marinković

Rajko Ristić

Naime, Radomir Marinković je ćerki kupio beli BMW, kakav je oduvek želela, a uplatio joj je i časove vožnje, pošto Maja još uvek nema vozačku dozvolu.  Međutim, to nije sve. Pošto joj je preminuo deda, Marinkovićevoj će pripasti sve ono što je bilo u njegovom vlasništvu, a to su kuća na Avali, kao i zemljište od 9000 kvadrata u naselju Braće Jerković.

Nasledstvo Maje Marinković procenjuje se na oko milion i dvesta hiljada evra.

Pročitajte Jeziva ispovest Maje Marinković ledi krv u žilama – Brat Ilija nije mrtav 

Nasledstvo Maje Marinković

Bojan Vuković

Marinkovićeva je inače odrastala sa dedom koji ju je obožavao, ali kako komšije njenog dede tvrde, starleta se odavno odselila.

– Maja je uvek bila vesela devojčica, trčkarala je tu stalno. Još od malih nogu je volela da bude u centru pažnje. Sećam se da su je zvali srpska Rubi po čuvenoj lepotici iz latino-američke serije. Davno su se odselili odavde, ona dugo nije bila, a Taki malo, malo pa dođe. Ima ovde golubove i brine o porodičnoj kući – otkrila svojevremeno jedna komšinica za Telegraf.

Pročitajte Drastično promenila izgled – Maja Marinković preterala s plastikom, ne liči na sebe (foto) 

Nasledstvo Maje Marinković

Rajko Ristić

Inače, Taki je nedavno renovirao ovu kuću, tako da Maju čeka spremna. Međutim, oboje veruju da će ona izaći kao pobednica Zadruge, pa će imati dovoljno novca da i sama sebi kupi stan.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ