Žena Aca Pejovića svet novine svet portal
Svet

December 31, 2022 11:15

By

Tuga Aca Pejovića je nemerljiva: Moji najbliži su sa mnom…

Nastup Aca Pejovića za Novu godinu svi željno iščekuju

Godina na izmaku bila je u znaku Ace Pejovića. Tri koncerta na prepunom Tašmajdanu, hit godine, turneja u regionu na kojoj je oborio rekorde posećenosti samo su neki od uspeha koje je postigao, a sve to biće krunisano novogodišnjim nastupom „Ponoć je… sa Pejovićem“ u Grand Palace Hall-u u Beogradu za koji vlada ogromno interesovanje. A po čemu će je pamtiti na privatnom i poslovnom planu sam Pejović, otkrio nam je na početku razgovora.

Pročitajte:  Aco Pejović uradio nešto što će se mesecima prepričavati, zaplakao bi i Toma Zdravković (video)

Foto: Rajko Ristić

– Po ko zna koji put shvatio sam da je život rolerkoster emocija i događaja. U privatnom životu doziveo sam lični gubitak, koji sam sam veoma teško podneo, ali i veoma srećne momente poput diplomiranje moje srednje ćerke Marije na Medicinskom fakultetu. Učinila me je najponosnijim ocem na svetu. S druge strane, kada govorimo o mojoj karijeri, bila je godina u kojoj sam se na profesionalnom planu ostvario ogroman uspeh – tri Tašmajdana, dva Spensa, veliki solistički koncerti širom regiona… Malo je reći da sam, kada je reč o mom poslu, prezadovoljan – za čiji nastup Aca Pejovića u najluđoj noći pripreme već traju.

Pročitajte: Aco Pejović na mukama – Publika mu nije dala da peva

Aco Pejovic,Biljana Pejovic

Rajko Ristić

Tako će sala biti specijalno dekorisana po ugledu na najveće svetske ivent centre, hranu će pripremati najbolji kuvari, a obezbeđeno je I specijalno ozvučenje. Ono što će takođe biti posebno jeste činjenica da će Pejović dočekati Novu godinu sa svojom porodicom.

– Srećan sam što sam i ove godine u Beogradu. Osim što ćemo se svi zajedno odlično provesti, raduje me i činjenica da će sa mnom te noći biti i moji najbliži. Ćerke su u sopstvenoj organizaciji i sa svojin društvom, a ja očekujem da će mi se na Sajmu pridružiti supruga i moji najbolji prijatelji sa kojima sam svakodnevno. Zbog toga sam dodatno motivisan da nam svima priredim nezaboravnu noć i uvedem nas u bolju i lepšu godinu– kaže muzička Zvezda koja ima I posebnu tradiciju u najluđoj noći špa posle publike prvo čestita praznike svome kumu.

Pročitajte: Ovo je zaista Aco Pejović, brada ga je tek učinila neprepoznatljivim (foto)

Aco Pejović

ATA IMAGES

– Prilično profesionalno pristupam svom poslu, tako da, bez obzira na to što je novogodišnja noć malo drugačija od ostalih nastupa, uvek sam u službi svoje publike. Uvek prvo sačekam da sve bude u najboljem redu, a onda, već godinama unazad, prvo čestitam kumu Vuku, koji svira gitaru u mom bendu i nalazi se tik uz mene na bini – rekao je Pejović I otkrio I kakve planove ima za godinu pred nama.

Već u prvoj polovini januara očekuje nas duetska pesma sa Eminom Jahovic, o čemu ću pričati kada za to dođe vreme, ali i pripreme za veliki koncert u Zagrebu zakazan za 11. februar.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images