Nastup Teodore Džehverović
Svet

18 Jula, 2022 19:00

Drama na nastupu Teodore Džehverović: Pevačica ne može da se oporavi od šoka, krv je lila na sve strane

Nastup Teodore Džehverović u Crnoj Gori pošao je po zlu kada je nepoznati mladić naočigled svih prisutnih izbo nožem tri policajca.

Nastup Teodore Džehverović imao je koban završetak

Prema pisanju domaćih medija, službenici Uprave policije Crne Gore intenzivno tragaju sa licem koje je u ranim jutarnjim časovima u diskoteci u Sutomoru izbolo tri policajca.

Pročitajte: Teodora Džehverović ODBRUSILA hejterima! Svega joj je preko glave!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Kako tvrdi izvor Kurira, incident koji je obeležio nastup Teodore Džehverović desio se pred sam fajront. Budući da se sve izdešavalo pred njenim očima Džehverovićeva je bila van sebe od stresa, a svedoci ovog nemilog događaja bili su ispitani od strane policije.

Pročitajte: HAOS! Teodora nema ni PREBIJENE PARE! Evo kako je BANKROTIRALA!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Povređeni policajci u trenutku izvršenja krivičnog dela nisu bili na dužnosti. Crnogorski mediji prenose da je među ranjenima i Novak Mugoša, koji je hitno operisan. U istom incidentu sa lakšim povredama prošle su njegove kolege Saša Sekulić i Veselin Milošević. Iz Uprave policije saopšteno je da su policajci povređeni dok su pokušavali da spasu nekoliko devojaka koje je u tom lokalu maltretiralo nekoliko muškaraca iz Novog Pazara. te

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ