Svet

10 Oktobra, 2020 13:00

Nata ISKRENO o bivšim MUŽEVIMA, Milici Pavlović, Tanji Savić i OTKRIVA Karleušinu TAJNU!

Nataša Bekvalac prošle nedelje proslavila je 40. rođendan, ali i to što se snimak koncerta iz Arene, koji je održan u februaru, konačno pojavio na internetu. U intervjuu za SVET otvoreno priča o svom emotivnom stanju, bivšem mužu i komentariše koleginice.
“Trenutno sam u najboljoj životnoj fazi, imam divnu decu, zdravu porodicu na okupu, divne prijatelje, uspešnu karijeru koja ide uzlaznom putanjom. Stvarno nemam nikakvih želja osim da se nastavi ovim tokom.”

Nataša: „Udvaraju mi se samo nenormalni!“

A gde je tu ljubav? Pa ti si kraljica novih ljubavi?
“Eh, to je nekad bilo. Neću da kažem nikad više, jer će se nekad verovatno desiti da se ponovo zaljubim, ali trenutno ne mogu da zamislim nekog pored sebe. Uopšte ne emitujem takvu energiju.”
A da li se tebi neko udvara?
Uživo mi se niko ne udvara. Ne izlazim ili kad izađem okružena sam uvek jednim te istim ljudima, pa nemaju ni priliku da mi priđu. A na Instagramu dobijam svakakve poruke, retko koja je originalna i moram da kažem, retko ko je od tih koji mi pišu normalan. Bar mi se tako čini.”
Da li bi poput Milice Pavlović prihvatila da glumiš ubijenu Jelenu Marjanović? Ili si ti više za ljubavni žanr?
“Kad si samohrana majka dvoje dece i pored toga imaš karijeru koja zahteva toliko posvećenosti, veruj mi da ponekad nema vremena ni za odlazak kod frizera. Rad na seriji zahteva višemesečnu angažovanost i ne mogu da se zamislim u tome. Inače, mene ne privlači televizija već pozorište i rado bih se ponovo odazvala nekom pozivu ukoliko uloga bude interesantna“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Nataša: „Karleuša je digla štit, a ispod njega se krije osetljiva žena“

Najbliža si sa Jelenom Karleušom, gde ste „kliknule“?
“U dve stvari. Obe smo žene u surovom poslu i imamo decu. Ustvari, najviše pričamo o deci. Žao mi je što niko ne zna koliko je ona osetljiva i spremna da pomogne, koliko je duhovita i zabavna. Imam utisak da je digla neki štit prema ljudima, ali kada se otvori, upoznate potpuno drugu osobu.”
Sa kojim od bivših ljubavi imaš najbolju komunikaciju?
Danilo i ja smo u gotovo svakodnevnoj komunikaciji jer zajedno prolazimo kroz Hanin pubertet. Srećna sam što je dobar otac i što smo izgradili normalan odnos, što nam je najvažnije da zajedno donosimo odluke koje su dobre za naše dete.”
Šta kažeš za ovo što se dešava Tanji Savić?
“Ta priča mi je zaista jako potresna i emotivno reagujem kada čujem da je majka na silu odvojena od dece. Čula sam se sa Tanjom, razgovarale smo o njenom slučaju i pokušala sam da razumem tu njenu izuzetno komplikovanu situaciju. Često mi se javljaju žene koje su žrtve nasilja, koje prolaze kroz slične stvari kao Tanja i svima im kažem jedno – pravna borba je jedini način. Iz ličnog iskustva mogu reći da ova zemlja, kakva takva je, ipak ima neke zakone koji se poštuju i sudove koji su spori ali ipak u većini slučajeva pravedni tako da – dobar advokat i u borbu bez odustajanja. To je moj savet.”

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET