Svet

2 Avgusta, 2021 21:58

Nata mrtva za Anu! Rasta KRIV za sve!

Ana Nikolić poludela je zbog navodne afere svog bivšeg muža Stefana Đurića Raste i  Nataše Bekvalac i prekinula svaku komunikaciju sa koleginicom.  Pre samo par meseci bio je plan da Ana, Nataša i Emina Jahović snime zajedničku pesmu, ali to sada ne dolazi u obzir.

Nata mrtva za Anu

Anu je neko slagao da su Nataša i Rasta imali previše blizak odnos na snimanju spota i da je on odlepio za Natašom. Ana je to doživela kao izdaju. Odmah je zvala Rastu i on je pokušao da joj objasni da je to obična glupost, ali džaba. Ana je besna i zato što je planirala da sa Rastom snimi nešto, jer uveliko radi na novom albumu, a on umesto da njoj ponudi ovu pesmu, zvao je Natašu. Plus,Nataša je zakazala promociju isto veče kada je ona imala nastup. Ana je odmah blokirala koleginicu i  objavila prisnu sliku Raste i Nataše – priča za SVET izvor sa estrade

– Ova je udarila kontru rekavši da nikad nisu bile dobre, iako su čak izlazile zajedno. Istina, dešavalo se i da se posvađaju, jednom zbog Aninog brata Marka koji je rekao da je Nataša loš čovek, drugi put zbog Anine izjave da su njene pesme i nastupi bolji,  ali brzo bi izgladile odnose. – kaže za SVET izvor sa estrade i dodaje da je Nataša baš preterala sa svojom izjavom.„Čekaj, kako misliš ‘nismo više dobre prijateljice’, a kad smo mi to bile dobre?”

Rasta KRIV za sve!

 Rasta se, kao drži po strani, ali po hvalospevima o saradnji sa Natašaom može se reći da je stao na njenu stranu.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET