Verila se Nataša Bekvalac
Svet

26 Februar, 2022 11:00

„Mama je 2 puta slagala oca da nosi DEČAKE“: Pevačica otkrila dugo čuvanu tajnu porodice Bekvalac!

Pop ikona Nataša Bekvalac mnogobrojnoj publici je posebno dopadljiva zbog nesvakidašnjeg smisla za humor, neposrednosti, ljupkosti i surove iskrenosti, a uspomene u vezi sa porodicom u njenom životu predstavljaju svojevrsni beg od stvarnosti i komadić sreće koji je neprocenjiv. Nakon što je postala majka, mezimicama Hani i Katji, shvatila je svu požrtvovnost, brigu i strepnju koju su roditelji odmalena pokazivali prema njoj i sestrama Kristini i Dragani, a sa ove distance na njihove odluke i saveta gleda sa posebnom blagonaklonošću.

Mama Mirjana je oduvek isticala da je diciplina, lepo vladanje i pristojnost na visokoj listi prioriteta, a otac Dragoljub bio je pobornik da deca treba da pohađaju sportske aktivnosti i da budu što više aktivna i spretna.

Pevačica je nedavno sa publikom podelila veoma interesantnu priču koja ju je motivisala da podeli veoma intiman deo života, koji neće zaboraviti.

– Sedim danas u kafiću dok čekam moju Katju da završi svoj tretmančić, pa da je vodim na trening. Kafić je mali i pun, energija je lepa, ljudi su nasmejani. U jednom momentu mi prilazi devojka i pita me da li imam minut. Malo sam se iznenadila i još nisam ni izustila da imam i više, kada me ona prekinu i kaže „Da ti nešto poklonim“. Nasmejala sam joj se, a ona nekako uvek za korak brža i ispred mene, pruža mi knjigu. „Želim da ti poklonim svoju knjigu i da ti se zahvalim za sve što činiš za feminizam, značajno je“. Doslovno mi se teme naježilo i svaka pora otvorila. Zahvalila sam se i htedoh da se glasno nasmejem, ali ukočih se, jer su me uvek kočili kada se glasno smejem. Nije bilo primereno. A da sam muško? Da li bi bilo? Moj tata je želeo sina. Dobio je 3 ćerke -istakla je Bekvalčeva u naletu posebne inspiracije, a potom je otkrila činjenicu da je u detinjstvu pokušavala ocu Dragoljubu da dokaže da je vredna i posebna.

– Moji roditelji su u šali to uvek pričali, a društvo se smejalo. Eto, Beki nije uspeo. Kao mala bila sam mu mezimica. Upisao me je u školu fudbala, na prijemnom sam bila jedina devojčica i tada bila prva na listi po rezultatima izdržljivosti, spretnosti i brzine. Pripremao me je. Na Štrandu bismo igrali fudbal u pesku, bili smo par koji niko nije mogao da pobedi. Htela sam da mu se dokažem da vidi da sam dovoljno dobra, možda čak vrednija nego sin za kojim je toliko patio. Posle mi je mama priznala da ga je slagala 2 puta. Za Kristinu i mene. Oba puta je rekla da nosi dečake. Danas moj život nije savršen, često je na meti podsmeha i tračeva, ali je srećan. Rodila sam dve ćerke i želela sam da obe budu devojčice. Tri puta sam razvedena i nisam ostajala u brakovima zbog dece. nego sam se zbog njih razvodila. Bavim se muzikom i u miru odgajam svoje devojčice. Da, feministkinja sam i ne,ne mrzim muškarce. Draga Minja, hvala ti na predivnoj knjizi, ceo dan ne mogu da se odvojim od nje. Hvala na svakoj reči, učinila si da se osećam posebnom – objasnila je pratiocima Nata u prepoznatljivom maniru.

Pročitajte: Svadba otkazana! Darko i Barbara OSTALI BEZ PARA!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram/printscreen