Star

5 Novembra, 2020 22:00

Nataša Radan PROGANJALA Šabanovog sina! Mihajlo je ŠUTNUO posle s***a!

Nataša Radan gleda da ima redovan s*ks, pa je uvek u nekoj kombinaciji, ali ne zapostavlja ni mogućnost da se dobro uda, pa je celo leto proganjala Mihajla Šaulića!

Smotala ga pijanog na splavu!

Kako saznajemo, zadrugarka je letos uspela da odvuče Mihajla u krevet, ali osim s*ksa ništa više se nije desilo iako se ona nadala da će dobro da se uvali!

Čim je čula da je Mihajlo slobodan i da nije sa pevačicom Aleksandrom Mladenović, bacila se na posao! Prvo je smarala Mihajla preko Instagrama, ali kako on nije reagovao, ona je saznala gde dečko izlazi, pa mu se bukvalno servirala na tacni! Došla je u lokal gde je bio i Mihajlo i smotala ga jer je dečko bio pripit – objašnjava izvor STARA i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Radan (@natasa.rr) дана

Našli su se na jednom splavu, Nataša je sedela u separeu pored Mihajlovog, celu noć mu je nazdravljala, a zatim prišla i rekla kako mu već neko vreme piše, ali da odgovor nije dobila. Ćaskali su malo, a kako je veče odmicalo, malo se više i poilo, pa su nakon fajronta krenuli zajedno. Završili su u nekom štek stanu, a Mihajlo je tek pošto se otreznio shvatio šta je učinio. Samo se pokupio i otišao, a kako nisu razmenili brojeve, nakon toga uopšte se nisu čuli, ni videli iako se Nataša trudila da se slučajno sretnu. Ona mu je nakon toga opet pisala na Instagram, ali odgovor nikada nije dobila. Možda bi ona i pričala u rijalitiju da je bila sa Mihajlom, ali nikakav dokaz za to nema, pa zato i ćuti. Znam da je Mihajlo rekao jednom drugu da se ni ne seća nje jer je popio boga oca tu noć i da ne zna ni zbog čega je završio sa njom – kaže nam izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, GAJA