Svet

September 13, 2020 12:00

By

Nataša RUŠI STAN u Beogradu! Uklanja RUŽNE USPOMENE!

Nataša Bekvalac vraća se da živi u Beograd! Popularna pevačica pre manje od dve godine spakovala je stvari i odlučila da se vrati u Novi Sad, ali je sada ponovo pri odluci da se vrati u prestonicu. Razloga za takvu odluku ima dosta.

Neće da je išta seća na Luku!

Hanina škola i Katjin polazak u vrtić, ali i činjenica da kada je muzička scena u pitanju sve je vezano za Beograd. Ipak, pored tih slatkih muka, ima i onih koji je novosadska barbika želela da se reši a to su uspomene na bivšeg supruga Luku Lazukića. Njih dvoje su živeli u ovom stanu, tako da je ona odlučila da sve stvari koje je asociraju na njega zameni novima. Ova nekretnina u Beograd Nataši budi ružne uspomene, gde je od tadašnjeg supruga doživljavala i psihičko i fizičko nasilje, tako da želi sto je više moguće da joj promeni izgled. Tako da će uskoro dnevna i spavaća soba biti kompletno nove i preuređene, da bi na mestu koji joj budi ne tako lepe uspomene mogla da započne nov život.

Naravno, u tome joj svestrano pomažu sestre, koje su došle na ideju da se i zidovi prekreče, a kako saznajemo, trenudno se veća da li će biti i grubih radova, odnosno da li će i neki zidovi biti srušeni kako bi ceo prostor dobio neku novu priču ili će se preuređenje završiti zamenom nameštaja i kolora na zidovima. Pošto rentiranje vikendice sa bazenom u Čeneju ide i bolje nego što je očekivala, Nataša trenutno nema brigu oko nastupa. Protekle nedelje je održala dva, finansije je ne brinu, renta kaplje, i to 1.000 evra na dnevnom nivou, tako da joj samo ostaje da bude srećna, da se posveti porodici i prijateljima, i da pazi kog će muškarca pustiti u svoj život ponovo.

AUTOR: IVAN GAJIĆ / SVET

FOTO: NIKOLA TOMIĆ / SVET