bivša ljubav Siniše Mihajlovića svet portal
Svet

December 16, 2022 20:00

By

Sa njim je bila do poslednjeg udaha: Evo šta je Arijana sve učinila za Mihu 

Nažalost, posle duge borbe za život, umro Siniša Mihajlović 

Slavni golgeter Siniša Mihajlović izgubio je borbu sa opakom bolešću a cela Srbija i Italija danas tuguje za najvećim šampionom fudbala. Tokom čitave borbe sa leukemijom njegova porodica stajala je tik uz njega a najveću ljubav i podršku, pored dece, dobijao je od supruge Arijane koja ga nije napustila nijednog trenutka.

Pročitajte: Oglasila se porodica Siniše Mihajlovića – Hrabro se borio, nepravedno je otišao…

Italijani se opraštaju od Siniše

Ata images

Umro je Siniša Mihajlović – Arijana je učinila nešto veliko za njega

Da je mogla da mu pokloni svoj život, rado bi to učinila, međutim sve što je u tim momentima mogla da mu daruje jeste svoje prisustvo kroz teške i agresivne terapije koje je prolazio. Da ga nasmejava, da ga voli i grli i što je najvažnije, bude deo njegovog srca i duše. I uspeli su. Miha je stojički odolevao ovoj odvratnoj pošasti a sve uz pomoć supruge koja mu je lakim potezima crtala osmeh na lice. Volela ga do poslednje udaha i ostavila pokolenjima najlepše uspomene na njega.

A danas se ipak od njega rastaju.

Danas, neposredno pred njegov 54. rođendana svi poštovaoci njegovod dela rastužila je vest da više nije među živima.

Pročitajte: U Italiji su svi u suzama – Dirljivim rečima opraštaju se od Siniše Mihajlovića

Podsetimo se njihove ljubavne priče…

Njihova ljubav opstala je uprkos svim preprekama koje su se ispred njih našle, a upoznali su se dok je Siniša bio na vrhuncu karijere. Arijana mu nikad nije okrenula leđa, a poznato je da je ona bila inicijator Mihinog emotivnog susreta sa vanbračnim sinom.

Zbog ljubavi je sve napustila i maksimalno se posvetila porodici.

– Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala – ispričala je ona jednom prilikom pa otkrila kako ju je Miha osvojio…

Pročitajte: Oglasila se porodica Siniše Mihajlovića – Nepravedna i prerana smrt našeg tate, dede i supruga

– Siniša me osvojio svojom slatkoćom. I tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi – ispričala je iztalijanka za tamošnje medije.

Uprkos teškoj bolesti koja je zadesila Mihu, njih dvoje su se držali zajedno, čvrsto stojeći na zemlji.

– Ovo su bili teški meseci, sve vreme sam bila uz njega. Suočili smo se sa tim bez gubljenja kontrole. Moram reći da smo jedni drugima dali snagu – rekla je Arijana tada.

Pročitajte: Italija i Srbija u suzama – Siniša Mihajlović izgubio borbu sa leukemijom

Getty

Inače, njih dvoje venčali su se tri puta, najpre u Rimu 1996. godine, a potom 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak. Treće venčanje je kruna njihovog zajedničkog života tokom kojeg su zajedno prebrodili mnoge nedaće. Njih dvoje imaji petoro dece, ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana, a imaju i unuku koju im je podarila ćerka Virdžinija.