svet

October 4, 2013 23:31

By

“Ne brže od života”: Udario BMW-om u cisternu

Untitled-1

Goran J. (25) prebačen u beogradski Urgentni centar sa višestrukim prelomima, nakon što su ga spasioci izvukli iz potpuno smrskanog auta.

Goran J. (25) iz Krepoljina kod Žagubice teško je povređen u saobraćajnoj nesreći kod Petrovca na Mlavi kada je svojim vozilom marke BMW udario u cisternu.

Do nesreće je došlo na putu Požarevac–Petrovac, u naselju Trnovče, kada je Goran, vozeći prebrzo, naglo prešao na suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudario sa cisternom marke “iveko”, kojom je upravljao Branislav M. (56) iz Ćovdina kod Petrovca.

– Tom prilikom vozač BMW-a zadobio je teške telesne povrede u vidu preloma lobanje, višestrukih preloma udova i kuka, kao i prelom skočnog zgloba. Vozilo Hitne pomoći brzo je stiglo na lice mesta i lekari su povređenom odmah ukazali prvu pomoć. Međutim, on nije mogao odmah da bude prebačen u bolnicu jer je bilo nemoguće izvući ga iz potpuno smrskanog auta, u kojem je bio priklješten – saznajemo iz istrage.

Tek kada je ekipa Sektora za vanredne situacije došla i isekla slupani auto, povređeni vozač je izvučen iz njega i prebačen u petrovačku bolnicu, a potom u beogradski Urgentni centar.

Izvor: Telegraf
Foto: Sipa