Scandal

17 Avgusta, 2020 15:29

NE PREDAJE SE! Goca Tržan tera Rašu da se bave POLJOPRIVREDOM!

Zbog teške situacije koju je izazvala pandemija virusa korona, Goca Tržan je i te kako zabrinuta, ali neće da sedi skrštenih ruku!

GOCA PROZIVA BRENU I MAYU BEROVIĆ!

Naime, pevačica je svesna da nastupi u najboljem slučaju neće biti zakazivani još sigurno nekoliko meseci, pa je počela da utiče na svog muža Rašu da promene profesiju! Kako smo saznali, Goca smatra da je sada poljoprivreda jedina opcija i o tome svakodnevno priča sa mužem! Na sve to, mnogo je nerviraju prozivke na Tviteru kako estrada ne bi smela da se buni, pa je oplela i po pojedinim kolegama!

„Goca je borac, ona nije žena koja će da sedi i kuka. Kad ima problem, nađe način da ga reši, a tako je i sada. Međutim, baš joj smetaju zlobni komentari na račun estrade, pa je nedavno pecnula Brenu i Mayu Berović braneći druge kolege, koje su manje zvezde. Ona je s tim u vezi napisala sledeće: Estrada nisu samo Brene biznismenke i Maye s bogatim muževima, estrada su najčešće radni pevači koji žive od tezgi, kafana i svadbi. Plus što od te estrade živi još na desetine hiljada di-džejeva, muzičara, klavijaturista, harmonikaša, bubnjara, trubača, vlasnika noćnih klubova, konobara, barmena… I njihove porodice. Jedna tezga mnoga usta hrani. Ne budite govna”, započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

„Svakako, Goca je to rekla jer inače nema dlake na jeziku, ali nema nameru da čeka da joj nešto padne s neba, pa je upregla muža! Pošto njen Raša potiče iz Vojvodine, a to je deo Srbije poznat po obradivom zemljištu, Goca je došla na ideju da se bave organskom proizvodnjom hrane. Čak je spremna i da batali muziku i da se potpuno s Rašom povuče na selo ako ova situacija potraje. Rekla mu je: Aman, nećemo sad da očajavamo, možemo svašta da radimo, tu je i moj blog, imamo od čega i da ulažemo, samo moraš da se trgneš i pomogneš mi, ne mogu sve sama”, prepričava izvor za tabloid SCANDAL! i nastavlja:

„Raša je saslušao njene predloge, ali se on ipak nada da će situacija biti uskoro bolja i još uvek beži od poljoprivrede – završava naš izvor, a Goca je nedavno imala raspravu na Tviteru kada se požalila da nije u redu što sada mnogi likuju jer estradni umetnici nemaju posla. Čak joj je jedan pratilac predložio da se obrati Miljani Kulić za pomoć jer je ona navodno potpisala ugovor od 200.000 evra za rijaliti, pa je Tržanka vickasto odgovorila: Što da ne, mogu da budem dadilja njenom sinu!”

Sve u svemu, sigurni smo da će Goca naći način da pregrmi ove teške dane besparice.

Novi SCANDAL! Tajni plan: OVAKO ĆE TANJA VRATITI SINOVE! Luna UCENJENA ZBOG POMIRENJA SA ANABELOM! Nole UGROZIO SEBI ŽIVOT! (VIDEO)