Svet

October 28, 2020 13:27

By

NE SMIRUJE SE! Otkriveno šta Rasta radi u ZATVORU, njegov potez će vas ŠOKIRATI!

Stefan Đurić Rasta, koji je uhapšen zbog posedovanja marihuane, smislio je kako da ‘ubije vreme’ u Centralnom zatvoru u Beogradu, te je navodno počeo da piše knigu koja govori o njegovom iskustvu sa narkoticima.

Zatvor ga nije opametio?!

Naime, kako prenosi Informer, Rasta će u knjizi otkriti šakljive detalje o svom poroku, detalje hapšenja i boravka u zatvoru, ali mu je, kako se navodi, glavni cilj da knjigom otpočne kampanju za legalizaciju marihuane u Srbiji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана

Stefan smatra da je idiotski što leži iza rešetaka zbog “trave”. On je svestan da je žestoko nagrabusio jer je uhvaćen sa velikom količinom marihuane. Zaprećana mu je kazna zatvora od tri do 10 godina. Želi da promeni sistem kako ljudi slični njemu ne bi robijali, kako on kaže, zbog gluposti – rekao je za Informer izvor blizak reperu  i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана

Stefan će u knjizi objasniti kada je i zbog čega počeo da puši marihuanu. Opisaće kroz šta je sve prošao zbog hapšenja, koliko mu je teško palo odvajanje od ćerkice Tare, ali i zbog čega smatra da je glupo da “trava” bude zakonom zabranjena. Stalno govori cimerima da je alkohol štetniji od te “lake” droge. Pisaće i o svom druženju sa drugim robijašima, nesuglasicama do kojih dolazi u ćeliji, ali i svom emocionalnom stanju. Misli da će se knjiga prodati u ogromnom tiražu i da će uspeti da uzdrma srpsku javnost. Svestan je da će ga mnogi pljuvati i da će se podići pola zemlje protiv njega pod izgovorom da užasno utiče na klince koji ga masovno slušaju i slede, ali spreman je na borbu.

FOTO: RAJKO RISTIĆ